Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Bedrijfsauto leasen

Wil je een bedrijfsauto leasen? Zet dan eerst al je eisen, wensen en financiële mogelijkheden op een rij. Leasemaatschappijen bieden verschillende leasevormen aan, maar welke voor jou het aantrekkelijkst is, hangt af van een flink aantal factoren. Wil je een lange looptijd of heb je juist een extra bedrijfsauto nodig voor een kortlopend project? Vind je het prettig alle administratie uit handen te geven? Of heb je liever lagere maandlasten? Allemaal overwegingen die je zorgvuldig af moet wegen. Oriënteer je daarom goed voordat je een besluit neemt. Tenslotte wil je leasen voor het gemak, niet voor de extra zorgen.

Geen onverwachte kosten

De meeste ondernemers vinden het grootste voordeel van leasen, dat ze niet voor onverwachte kosten komen te staan. Tegen een vast maandbedrag leasen ze de bedrijfsauto van hun keuze en weten dat zaken als verzekeringen, onderhoud en reparatie geregeld worden zonder dat ze er omkijken naar hebben. Ook vervangend vervoer is meestal bij de kosten inbegrepen. Deze complete lease constructie is voor veel ondernemers aantrekkelijk. Het enige waar je je dan nog druk om moeten maken, is dat je tijdig tankt. Voor de rest kun je je tijd gewoon aan andere zaken besteden. Wel zo prettig.

Altijd een goed aanbod

Als je een bedrijfsauto gaat leasen, kun je kiezen uit een groot aanbod van merken en modellen. Afhankelijk van je voorkeur maak je je keuze uit verschillende klassen. Je kunt gaan voor de nieuwste modellen of meteen al geld besparen door voor een jonge occasion te kiezen. Ook deze zijn meestal in uitstekende conditie en hebben slechts een beperkt aantal kilometers op de teller staan. Bij occasions is een kortere looptijd van het leasecontract mogelijk en zijn de maandelijkse kosten aanzienlijk lager dan bij nieuwe auto’s. Dit is dan ook zeker het overwegen waard

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/
Bigoz.nl