Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Goedkoop auto leasen

Wil je graag goedkoop auto leasen? Bedenk dan eens wat voor wensen je allemaal hebt met betrekking tot je nieuwe vervoer. Ga je de auto voornamelijk zakelijk gebruiken of wil je er ook privé in rijden? In dat laatste geval moet je rekening houden met een bijtelling die kan oplopen tot wel 25% van de cataloguswaarde van de auto. Kijk ook goed rond welke leasevorm het beste bij jouw situatie past. Een all inclusive lease contract klinkt wel heel aantrekkelijk, maar waarschijnlijk kan het wel veel goedkoper als je slechts enkele zaken zelf regelt. 

Nieuw of gebruikt leasen?

Tegenwoordig is het ook goed mogelijk om een occasion te leasen, die nog niet zo oud is en waar slechts weinig kilometers op de teller staan. Deze occasions zijn in de meeste gevallen prima onderhouden en kunnen je gerust nog een aantal jaren goed van dienst zijn. Het leasen van een dergelijke occasion is aanmerkelijk goedkoper dan de aanschaf of lease van een nieuwe auto en dus zeker het overwegen waard. De leasepremie is lager en je kunt vaak ook de looptijd van het contract inperken. Dat geeft je meer vrijheid en scheelt aanzienlijk wat geld.

Profiteer van schaalvoordeel

Wanneer je besluit tot het leasen van een auto profiteer je direct van het schaalvoordeel dat de leasemaatschappij je kan bieden. In de meeste gevallen ben je hierdoor goedkoper uit dan dat je dezelfde wagen nieuw zou kopen. Of je echt goedkoop kan leasen hangt natuurlijk af van het contract dat je afsluit en wat daar allemaal bij inbegrepen zit. Als je goed naar de voorwaarden kijkt en je niet laat verrassen door de kleine lettertjes, dan is goedkoop leasen zeker mogelijk. Wees duidelijk in wat je wilt en zoek een betrouwbare leasepartner, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/
Bigoz.nl