Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Ervaring met Autobedrijf Akkrum

Vorige maand was ik opzoek naar een autobedrijf Akkrum en  vond ik autowelles.nl. Ik was opzoek naar een autobedrijf omdat mijn auto een APK beurt nodig had. Ik kom al jaren bij een andere garage in Akkrum maar daar ben ik niet meer tevreden over. De betalingen die ik moet doen worden steeds hoger en ik ben niet meer tevreden over de kwaliteit van die garage dus ging ik opzoek naar een ander Autobedrijf Akkrum. En deze vond ik. Wil je weten hoe? En wil je weten waarom ik gekozen heb voor Autobedrijf Teo Welles? Lees dan deze blog of kijk eens op teowelles.nl dan weet ik zeker dat jij ook overtuigd wordt!

Over Autobedrijf Akkrum

Afgelopen week heb ik mijn auto naar Autobedrijf Akkrum gebracht. Ik had namelijk een afspraak gemaakt bij Teo Welles voor een APK beurt. Ik ben bij hen terecht gekomen door middel van een zoektocht in Google, ik Googelde op Autobedrijf Akkrum, en kwam er verschillende tegen. Wat opviel was dat Teo Welles aangesloten is bij AD Autobedrijven. En aangezien en heel veel AD autobedrijven zijn en wanneer je pech hebt hen altijd kan inschakelen was de keuze dit maal niet moeilijk. Ik bracht mijn auto dus vorige week naar autobedrijf Teo Welles toe en hij gaf mij heel netjes een leenauto mee, waar ik niet voor hoefde te betalen. Nu kon ik gelukkig normaal naar mij werk komen.  Nog die middag gaf hij mij een belletje, dat alles in orde was en dat ik mijn auto kon komen ophalen. Zo gevraagd, zo gedaan. Ik haalde mijn auto op, betaalde het afgesproken bedrag voor mijn APK beurt en ik was een tevreden klant!

Ben jij net als ik woonachtig in Akkrum of daar in de buurt? En zoek jij een autobedrijf welke jouw altijd netjes helpt en zijn afspraken na komt? Kijk dan eens op de website van Autobedrijf Akkrum, dat is zeker een aanrader!

Bigoz.nl