Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe de autodealer uit Etten-Leur in de toekomst overleeft

Er zijn tegenwoordig veel berichten die zeggen dat de traditionele autodealer aan het uitsterven is. En daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Een showroom onderhouden is duur en steeds meer mensen gaan eerst online kijken. Tel daar de concurrentie van particuliere verkopers bij op en je ziet dat de branche in knel komt. Daarom pakt autodealer MV Motive uit Etten-Leur het anders aan. Want wat je op internet niet vindt is ervaring en persoonlijke service. MV Motive maakt beide toegankelijk.

Hoe een autodealer uit Etten-Leur klanten in heel Nederland kan bedienen

Met de komst van online verkoopplatformen is het helemaal niet meer nodig om eerst bij je lokale dealer langs te gaan. Sterker nog, je beperkt jezelf dan ontzettend in het aanbod. Andersom geldt dit ook. Autodealers die alleen van hun eigen voorraad uitgaan hebben niet alleen weinig keuze maar lopen ook een risico omdat ze deze auto’s op moeten slaan.

MV Motive werkt daarom als automakelaar. Dat betekent dat jij zelf, of in overleg met de automakelaar, op zoek gaat naar het model dat je wilt hebben. Vervolgens gaat MV Motive voor je aan de slag door hun grote netwerk aan te spreken en voor jou de beste deal te regelen. Hebben ze de auto gevonden? Dan kun je ervoor kiezen om op locatie langs te gaan of om het voertuig naar de autodealer in Etten-Leur te laten brengen en hem daar te bekijken. Jij wordt ontzorgd, krijgt de auto die je graag wilt en je weet zeker dat je de beste prijs krijgt, ideaal!

Flexibel met betalingsmogelijkheden

Een ander punt waar reguliere autodealers tegenaan lopen is de financiering. Een occasion kost al gauw tussen €3000,- en de €20.000 en dat is een bedrag dat veel mensen niet zomaar even kunnen pinnen of contant afrekenen. MV Motive biedt daarom verschillende financieringsmogelijkheden voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Denk daarbij aan:

Je hoeft dus niet in een keer een grote som geld op tafel te leggen. Je doet een minimale aanbetaling en krijgt een gunstige rente. Zo blijf je financiële ruimte houden voor andere zaken en rijdt je toch in een degelijke auto.

Interesse? Laat weten waar je naar op zoek bent

Wil je meer weten over de werkwijze van autodealer MV Motive uit Etten-Leur of ben je al verder in het zoekproces en wil je een betrouwbare automakelaar die je helpt met het krijgen van de beste deal? Neem vooral contact op of ga een keer langs. Werk je overdag? Geen probleem. Bel even van tevoren dan kun je ook ’s avonds terecht.

Bigoz.nl