Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Zaken doen onderweg

Voor drukke ondernemers die veel onderweg zijn om van de ene naar de andere afspraak te rijden, is het van belang dat ze ook de tijd in de auto goed kunnen besteden. Bijvoorbeeld door handsfree telefoontjes te kunnen plegen en door onderweg gebruik te kunnen maken van laptop of tablet. Als je tijdens een lange rit even op een parkeerplaats staat om uit te rusten, kun je immers mooi een aantal e-mailtjes beantwoorden. Dan is het wel handig als de cabine van je bedrijfswagen daar ook op toegerust is, zodat je dit op een comfortabele en ergonomisch verantwoorde manier kunt doen.

Je lease auto als kantoor

Uiteraard zijn er wagens te vinden die op deze behoeften van ondernemers inspelen en mogelijkheden bieden voor een soort mobiel kantoor. De Renault Trafic biedt bijvoorbeeld veel opbergmogelijkheden voor papieren en andere spullen, en diverse houders voor je smartphone, tablet of laptop in de cabine. Daarnaast beschikt hij over ergonomische stoelen en een verstelbare bestuurdersstoel, zodat je ook de juiste zit kunt vinden en comfortabel naar je klanten toe kunt rijden. Een Renault Trafic leasen betekent verder dat je ook kunt profiteren van alle voordelen die auto lease met zich mee brengt.

Zekerheid en comfort

Een Renault Trafic leasen betekent dat je kiest voor zekerheid en comfort. Door te leasen kun je immers in een nieuwe auto rijden, waarmee je niet gauw voor verrassingen zal komen te staan en die voorzien is van alle moderne gemakken. Een auto die doet wat je wil, namelijk je zonder problemen van a naar b brengen. Bovendien zijn alle kosten gedekt wanneer je kiest voor lease. Voor jou is er alleen een vast bedrag dat je maandelijks aan de leasemaatschappij betaalt. Zo weet je zeker dat je geen dure reparaties voor de kiezen krijgt en kun je je aandacht richten op je onderneming. Voor meer informatie kunt u kijken op Bestelbus leasen 

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen
Bigoz.nl