Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Privé auto leasen erg in trek

Een prive auto leasen kunt u gemakkelijk doen via XLEasy in Apeldoorn

Een prive auto leasen kent vele voordelen, waardoor steeds meer mensen kiezen voor deze oplossing. Het kopen van een auto is natuurlijk een behoorlijke investering die niet voor iedereen weggelegd is. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het budget geen rol speelt, maar dat u bijvoorbeeld regelmatig van huis bent. In dat het geval is het kopen van een auto financieel niet aantrekkelijk genoeg en doet het u goed om te gaan leasen, bijvoorbeeld via XLEasy in Apeldoorn. Hierdoor bent u altijd en overal mobiel, of dat nu voor uw werk, uw gezin of voor vakantie is. 

Kies voor een gloednieuwe auto via XLEasy in Apeldoorn

Wist u dat u, als u kiest voor een prive auto leasen, u kunt beschikken over een gloednieuw wagen? U heeft de beschikking over allerlei handige opties en het leasebedrag ligt binnen uw eigen bereik. Onverwachtse kosten zijn verleden tijd en u betaalt iedere maand een door u afgesproken bedrag aan XLEasy in Apeldoorn. Zo wordt een prive auto leasen wel heel voordelig! Een vast bedrag is ook echt een vast bedrag. Bij de maandelijkse prijs zijn de reparatie en het onderhoud, pechhulp, een alternatief vervoer in Nederland in het geval van schade, motorrijtuigenbelasting, WA verzekering, all-risk verzekering en de vervanging van banden bij slijtage inbegrepen. Het enige wat u nog hoeft te betalen, is de benzine. 

Voor jong en oud is een prive auto leasen mogelijk

Het grote voordeel van een prive auto, is dat er geen leeftijdsgrens aan verbonden zit. Zo kan er al een auto worden gehuurd voor bestuurders vanaf 18 jaar, maar ook ouder bestuurders van 65+ zijn bij XLEasy in Apeldoorn van harte welkom. Heeft u op voorhand vragen over het leasen, neem dan gerust eens een keer contact op met het team van XLEasy in Apeldoorn. Wellicht start u binnenkort de motor van uw nieuwe private lease auto!

Bigoz.nl