Bigoz
Image default
Eten en drinken

Een lekkere zelfgemaakte pizza beleggen met meer dan 100 recepten

Ga je een pizza beleggen met lekkere verse ingrediënten en wil je eens een nieuwe combinatie proberen? Je kunt voor meer dan 100 pizza recepten terecht op de website van Tante Fanny. Wellicht ken je dit merk in deegproducten al van bijvoorbeeld de verse pizzabodems op rol of één van de andere verse deegsoorten uit het Tante Fanny assortiment. Naast het verkopen van deze heerlijke producten met een hoog gebruiksgemak helpt Tante Fanny je ook op weg naar heerlijke maaltijden en hapjes met goede recepten. Zoek jij dus nog naar een verassende ingrediëntencombinatie om je pizza te beleggen? Surf snel eens naar de website van Tante Fanny voor nieuwe ideeën.

Vind eenvoudig de lekkerste recepten voor pizza’s, hapjes en meer

In het grote aanbod aan recepten van Tante Fanny kun je zoeken op verschillende manieren. Je kunt passende recepten filteren op basis van de deegsoort die je gaat gebruiken. Voor pizza’s kun je kiezen uit drie Tante Fanny varianten; pizzadeeg met saus, pizzadeeg zonder saus en spelt-pizzadeeg. Ook voor andere producten van dit merk vind je bijpassende recepten zoals bladerdeeg recepten en recepten voor taart en quiche. Je kunt ook filteren op specifieke ingrediënten die je wilt gebruiken, een ingrediënt wat absoluut niet aan je pizza mag ontbreken bijvoorbeeld. Heb je liever een receptenboek? Dan download je op de website eenvoudig de leukste receptenboekjes vol inspiratie.

Party snacks en andere bakcreaties

Zelf een pizza beleggen is natuurlijk veel lekkerder dan een kant-en-klare pizza kopen. Naast pizza’s maak je bovendien tal van andere heerlijke gerechtjes met de degen van Tante Fanny. Bijvoorbeeld pizzaballetjes met prosciutto en tonijn. Of mini calzones en pizzaschuitjes. Ook waar het bladerdeeg recepten betreft zijn er op de website diverse leuke bakcreaties te vinden. Deze zijn ideaal om te maken voor feestjes of om lekker zelf van te genieten. Kies voor zoete of hartige bladerdeeg recepten, of ga juist voor vegetarische recepten om snel een hapje te vinden dat aansluit bij jouw wensen.

Bigoz.nl