Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Samen met Gelijk Geslaagd 1 dag auto theorie leren, direct dezelfde dag slagen

Samen met Gelijk Geslaagd kan jij je auto theorie examen van het CBR binnen 1 dag halen. Echt? Ja, echt! De horrorverhalen over wekenlang saaie theorie in je hoofd stampen kan je dus naast je neerleggen, dit is vanaf nu verleden tijd. Met de hulp van ons heb jij binnen 1 dagje leren het belangrijke theoriecertificaat in je broekzak!

Het theoriecertificaat is een belangrijk onderdeel

Veel mensen zitten er tegenaan te hikken: het theoriecertificaat. Dit certificaat is een belangrijk onderdeel van het rijbewijs. Sterker nog, je moet het theorie gedeelte behaald hebben voordat je mag gaan afrijden. Zonder theoriecertificaat kan je dus je rijbewijs niet halen. De saaie theorie in je eentje uit veel te dikke boeken leren, dat is geen fijn vooruitzicht. Gelukkig heb je, wanneer je onze theoriecursus komt volgen, die dikke boeken niet meer nodig. Want wij leren jou de auto theorie op een heel andere manier aan. De theoriecursus in Den Haag, Rotterdam, Leiden of Gouda volgen zijn enkele opties, wij bieden de cursus op vele plekken in het land aan.

Onze klassikale les is ontspannen en gezellig. Niet te gezellig natuurlijk, er moet namelijk wel geleerd worden. Maar we zorgen voor een goede sfeer, dat bevorderd het leren. Daarbij is samen leren veel doeltreffender dan in je eentje leren. Je hebt houvast aan de andere cursisten en leert ook nog eens van elkaars vragen en opmerkingen.

De gehele ochtend, van 07.00 tot lunchtijd, krijg je de theorie van ons aangeleerd. Klassikale uitleg, herhaling, het aanleren van handige ezelsbruggetjes en slimme trucjes en maken van oefenexamens, zo ziet de ochtend eruit in een notendop. Rond lunchtijd ken jij alle theorie uit je hoofd, tijd om te eten dus. Een heerlijke lunch, die je van ons krijgt, staat voor je klaar. Na deze fijne pauze herhalen we kort de lesstof en zetten we de puntjes nog even op de i. Dan is de tijd aangebroken om examen te gaan maken. Met zijn allen gaan we naar het CBR. Relax, rustig nadenken, de juiste antwoorden geven, geslaagd!  

Kies jouw theoriecursus uit op de website

Ben je nog te jong om je rijbewijs te halen, ga je daarom eerst nog even scooter rijden en zou je graag een cursus scooter theorie in Rotterdam willen volgen? Want zie je de hulp bij het aanleren van de theorie wel zitten? Ook voor een scooter theoriecursus kan je bij ons terecht!

Check snel op onze website alle beschikbare data en locaties en kies jouw theoriecursus uit.

https://www.gelijkgeslaagd.com/
Bigoz.nl