Bigoz
Image default
Huishoudelijk

LED-lampen laten uw energiefactuur dalen

Diode technologie heeft echt een enorme verandering gebracht in de wereld van de energie. Als we naar de energie kant kijken, worden we geconfronteerd met het probleem dat energie duurder wordt en hierdoor is er vraag naar producten die minder energie verbruiken voor dezelfde lumen output enorm gestegen. Door moderne technologie is dit probleem opgelost.

Een LED-lamp is een lamp die gebruik maakt van luminescentiedioden (LED’s) die licht afgeven. Pogingen werden uitgevoerd om krachtige lichtdioden te maken zodat de gemeenschappelijke gloeilamp en compacte fluorescerende lampen kunnen worden vervangen. Een hoog vermogen LED chip kan tot 7.500-lumen afgeven, voor het verbruik van 100 watt. Is het niet prachtig?

LED-lampen hebben langere levensduur in vergelijking met de TL-lampen. Ze kunnen niet zo snel beschadigd raken, zoals bij de gloeidraad van gloeilampen.. Ze gebruiken tussen 2 – 17 watt aan elektriciteit, overwegende dat gewone gloeilampen 3 – 30 keer meer energie uitputten. Ze besparen ook geld en elektriciteit.

Deze lampen worden vaak gevonden in winkelcentra, restaurants, Bibliotheken en kantoren. Vooral kunnen worden gevonden in tehuizen voor specifieke functies zoals nacht lampen en studie tafellampen. Niet alleen dat, ze worden ook gebruikt om huizen te verfraaien.

Een belangrijk verschil van andere lichtbronnen is dat het licht meer directioneel is, dat wil zeggen, uitgestoten als een smallere lichtbundel. LED-lampen zijn werkzaam voor zowel algemene als specifieke-functie verlichting.

Er zijn verschillende soorten van LED-lampen die gemakkelijk te verkrijgen zijn op de markt, bijvoorbeeld GU10 LED spot lampen, E27 LED schroef lampen, E14 schroef lampen, R7s led lampen, Led strip verlichting (bijv. waterdicht flexibele strips, flexibel led strips), G9 Bipin Led lamp en G4 Bipin Led lamp. U moet ze kiezen volgens uw eigen vraag. Ze zijn verkrijgbaar aan een enorm scala aan kleuren. Het beste over deze lichten is dat ze niet duurder zijn en veel zuiniger zijn in vergelijking met de oude conventionele lampen. LED-lampen zijn goed geschikt voor particulier en commercieel gebruik.

http://www.leds-depot.nl/
Bigoz.nl