Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie, wat zijn de voordelen?

Een ooglidcorrectie is niet een behandeling waar de meeste mensen echt op zitten te wachten. Het klinkt immers ook eng, dat er iemand vlak boven je ogen gaat snijden met een mes. Gelukkig bewijst Ooglift dat het een behandeling is die reuze meevalt. Er wordt hier laten zien dat een ooglidcorrectie iets is wat naast de verdovingsprik helemaal geen pijn doet en bovendien heel snel achter de rug is. Zelf zou ik het natuurlijk doen: moet je je voorstellen dat je oogleden niet meer zo boven je ogen blijven hangen en je altijd weer een stuk wakkerder uit je ogen kijkt en het zichtveld vergroot wordt. Als je nu vaak last hebt van hoofdpijn, kan dit ook te wijten zijn aan de oogleden die over je ogen hangen. Immers moet je je meer inspannen om te kijken. Dit is iets wat na de ooglidcorrectie ook geen moeite meer kost.  

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Als je bij Ooglift een ooglidcorrectie laat doen dan zal je erachter komen dat de intensiviteit van de behandeling reuze meevalt. Het start altijd met een intakegesprek waarin de zwaarte van het probleem bekeken wordt en de mogelijkheden en verwachtingen worden afgestemd, hierdoor weet je precies wat je te wachten staat. De medewerker van Ooglift doet altijd zijn/haar best om jou gerust te stellen en alle zenuwen weg te nemen, ze zijn ervoor getraind om dit te doen, het is immers onderdeel van het vak, slechts iemand zijn oogleden liften maakt je nog geen professional. Een ooglidcorrectie duurt ongeveer een half uur, het enige pijnlijke moment van de behandeling is de verdovingsprik, zodra deze ingewerkt is voel je helemaal niets meer, je sluit je ogen en voordat je het weet is de ooglidcorrectie alweer voorbij.

Meer weten?

Als u meer informatie wil over Ooglift of over een ooglidcorrectie in het algemeen adviseer ik u om eens te kijken of de website. Hier staat namelijk informatie over beiden, de werkwijze, maar ook wat het precies inhoudt, zo’n ooglidcorrectie. Ook staan er foto’s van ogen voorafgaand en na afloop van de behandeling, zo is het te verwachten resultaat zichtbaar.

Bigoz.nl