Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw haren knippen door een ervaren en creatieve kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een nieuwe kapper, liefst eentje die zowel mannen als vrouwen knipt? Dan moet u bij Monique’s Hairfashion zijn! Deze kapper is gevestigd in Krimpen aan de Lek, in de buurt van Krimpen aan den IJssel. Bij hen kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen. Laat uw haren knippen of vraag de kappers om uw kapsel in een compleet nieuw model te knippen, zij luisteren graag naar uw wensen! Er werken enkel zeer ervaren en deskundige kappers in deze kapsalon die in staat zijn om verschillende haarstijlen te creëren. Naast het zorgvuldig laten knippen van uw haren kunt u hier bovendien ook uw baard laten scheren. Zij werken uw gezichtsbeharing keurig bij op klassieke wijze, namelijk met een open mes. Zo stapt u altijd weer helemaal fris de deur uit!

Een gezellige kapsalon met deskundige kappers

De sfeer in deze kapsalon is altijd erg gezellig. De kappers zijn allen erg spontaan en staan open voor een praatje. Niet onbelangrijk is uiteraard dat ze ook erg goed zijn in knippen. Zij luisteren te allen tijde naar uw wensen en voorkeuren en zorgen dat u tevreden de kapsalon verlaat. Weet u niet zo goed welk kapsel u wilt of heeft u behoefte aan iets helemaal nieuws? Vraag dan om advies aan de deskundige medewerkers. Zij zijn bekend met verschillende haarstijlen en zijn zeer creatief. Deze kapper in de regio Krimpen aan den IJssel denkt echt met u mee.

Maak een afspraak bij deze kapsalon

Wilt u graag een afspraak maken bij Monique’s Hairfashion? Maak dan direct een afspraak bij deze kapper uit Krimpen aan de Lek, vlak bij Krimpen aan den IJssel. Hiervoor kunt u een bezoek brengen aan hun website, maar het is ook mogelijk om even naar de kapsalon te bellen. Het telefoonnummer staat op hun website, evenals hun openingstijden en andere relevante informatie.

https://moniqueshairfashion.nl/
Bigoz.nl