Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Haaruitval ervaringen

Alleen al in Nederland zijn er miljoenen mannen en vrouwen die te maken hebben met haaruitval. Omdat het soms moeilijk in te schatten is hoe dergelijke haaruitval ervaren wordt, hebben we een ervaring van iemand met haaruitval die dit graag met je deelt. De haaruitval ervaring van Edwin is als volgt.

De haaruitval ervaring van Edwin

‘Al voor mijn 20e begon ik kaal te worden. Het begon met een terugtrekkende haarlijn en steeds dieper wordende inhammen. Dit was een vervelend proces. Iedere dag was ik bezig met de haarlijn die steeds verder naar achter leek te trekken. Het was daarom ook een slepend proces, dag en nacht was ik hiermee bezig.  Toen ik 21 was, was het echt tijd om hier iets aan te doen. Ik koos voor een haartransplantatie in Turkije. Zou mijn haarprobleem dan eindelijk worden opgelost en zou ik weer een mooie bos met haar krijgen? Helaas bleek dit achteraf niet het geval te zijn. De haarlijn was verkeerd gezet en van het getransplanteerde haar had ik bijna geen hergroei. Wat zag ik er verschrikkelijk uit. Het was nu zó erg geworden, dat ik bijna niet meer buiten durfde te komen. Daarom ben ik nogmaals naar Turkije gegaan voor een haartransplantatie. De hergroei was dit keer gelukkig wel beter, maar alsnog niet erg goed. De haarlijn was te rond en nog steeds was ik daarom niet helemaal tevreden. Er volgden nog 3 haartransplantaties. In totaal dus 5 haartransplantaties ondergaan, maar nu wel eindelijk de bos met haar die ik altijd heb willen hebben. Het was een lang en slepend proces, maar gelukkig heb ik me er niet bij neergelegd’

Herken jij je hierin?

Herken jij je in dit verhaal? Je bent waarschijnlijk niet de enige. Als je last hebt van haaruitval, is er vaak gelukkig wel iets aan te doen tegenwoordig. Laat je goed voorlichten over de mogelijkheden en kies altijd voor een goede en ervaren specialist.

Bigoz.nl