Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Sleek make-up

Ben je ook zo geïnteresseerd in Sleek make-up (klik hier voor de website)? De make-up business is erg groot en er komen steeds meer merken op de markt. Je hebt een aantal grote en dure merken en je hebt budget merken. Jaren geleden waren er nog niet zo veel merken, maar sinds de blog wereld en youtube wereld enorm is ontploft zijn er veel meer merken. Ze worden op allerlei platformen neergezet en groot gemaakt. Zo kan ik me nog herinneren toen ik geïnteresseerd werd in make-up ik begon met veel nagellak. Later kwamen er steeds meer budgetmerken bij. Uiteindelijk kwamen er uiteraard grotere merken bij waar je iets meer geld voor opzij legde.

Mijn favoriete merk: Sleek make-up

Ik heb een tijdje veel make-up merken uitgeprobeerd en gekocht. Ik had dan ook een enorme kast met op z’n minst vijf lades vol met make-up. Ik begon met merken zoals Essence en Catrice. Hier was ik erg tevreden mee. Toch keek ik veel buitenlandse dames op youtube die zich ook interesseerde in make-up. Zij konden veel meer soorten make-up kopen, want zij woonde in Engeland. Hier had je ook een merk wat ik graag wilde uitproberen. Toen het zover was en ik voor de eerste keer naar Londen ging, kocht ik mijn eerste Sleek palette. Het was het Sleek Storm palette en ik kocht direct twee andere gezicht palette. Hiervoor én hierna heb ik nog zo veel andere merken uitgeprobeerd. Inmiddels ben ik ook al heel wat keren in Engeland geweest. Toch is mijn favoriet nooit veranderd. Het punt dat ik op mijzelf ging wonen zorgde er zelfs voor dat ik dit palette opnieuw kocht. Op deze manier hoefde ik er nooit mee te slepen en had ik ze zowel bij mijn ouders als bij mijzelf. Ideaal toch? Hiernaast heb ik nog een aantal andere palette en ik denk dat ik ze bijna elke dag wel gebruik. 

Waar koop ik Sleek?

Het is nog steeds lastig waar Sleek verkrijgbaar is. Eigenlijk kun je het het beste online bestellen, dit is wel mogelijk in Nederland. Een website hiervoor is bijvoorbeeld beauty88.nl. Dit is een webshop waar je meerdere producten kunt kopen op het gebied van cosmetica. Deze worden uiteraard dan thuisbezorgd en op deze manier kun je allerlei merken die normaal niet beschikbaar zijn toch kopen in Nederland!

Bigoz.nl