Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Professionele haarproducten van dit kappersmerk

Wil je de juiste producten voor jouw haarsalon? Dan helpt TRINITY haircare je verder. Als je klant van dit kappersmerk wordt, krijg je passend advies voor de producten die je nodig hebt in je salon. Zij bieden haarproducten aan voor kleuring, verzorging, styling en ook salonserviceproducten zoals permanenten en andere merchandising aan.

Welke exclusieve haarproducten zijn te koop?

Kies je voor dit kappersmerk, dan kun je diverse producten kopen. In deze haarproducten zitten alleen natuurlijke ingrediënten wat dus beter is voor het haar en het milieu. TRINITY haircare vindt het namelijk erg belangrijk om naar duurzaamheid te kijken en op basis hiervan hun producten te produceren en te verpakken. De producten van dit kappersmerk zijn dan ook dierproefvrij en PETA heeft deze salon ook opgenomen als gecertificeerde producent. Word je dus partner van dit kappersmerk, dan krijg je exclusief toegang tot al deze haarproducten. De verzorgingslijn van INTRINITY haircare bestaat uit meer dan negen verschillende elementen om het haar optimaal te kunnen verzorgen. Ook is de kleuring van VDT te koop in meer dan 140 tinten. De KALEID collectie biedt levendige en mooie kleuren voor het creëren van de mooiste effecten in het haar.

Jouw partner voor producten en educatie

INTRINITY haircare is de leverancier voor verschillende exclusieve kappersproducten. Wordt klant van dit kappersmerk door contact op te nemen met deze salon. Samen met jou bespreken ze welke producten er goed in jouw salon passen. Ook geven ze educatie voor haarstyling in Nederland en België. Wanneer je kiest om klant te worden van hun kappersmerk, profiteer je dus van exclusieve haarproducten van hoge kwaliteit en krijg je ook educatie. Deze expert heeft alles op het gebied van verzorging, kleuring en styling. Zo ben je jouw concurrenten net een stapje voor en laat je jouw klanten erg tevreden de salon uitlopen. Bekijk voor meer informatie de website https://www.trinity-haircare.nl/

Bigoz.nl