Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Tanden als herkenningspunt

Waar je ook komt, overal zie je mensen of de sporen van mensen. Er zijn nauwelijks meer plekken waar de mens niet is geweest. Daarom kan de mensheid verdeeld worden in twee delen: de mensen die gezegend zijn met witte tanden en de mensen die veroordeeld zijn tot gele tanden. Wanneer je bijvoorbeeld in de hoofdstad van ons lage landje, Amsterdam, loopt, zie je overal mensen lachen. Soms omdat ze plezier hebben, maar meestal omdat ze lachend voor de camera staan. Op de achtergrond dan een of ander toeristisch trekpunt. Breed lachend staan ze dan voor die camera, hun reis vereeuwigend op het netvlies van de camera.

Het leuke aan toeristen is dan ook, dat je kan zien uit welk land ze komen als je maar even naar hun tanden kijkt. Wanneer je in Amsterdam iemand ziet die deze eigenschappen heeft, dan weet je zeker dat ze uit Groot Brittannië komen. De eigenschappen zijn: een fluffy jacket (want ja het is koud in Groot Brittannië en vergeleken met Groot Brittannië regent het in Nederland niet), dikke getekende wenkbrauwen, zwarte laarsjes met een platformzool, een te grote camera en gele tanden. Als je iemand treft die dit hele lijstje afvinkt, dan weet je wel dat je in een Brits accent tegen ze moet gaan praten. Er is natuurlijk ook zo’n lijstje waarmee je kan zien of iemand uit de Verenigde Staten komt. Toeristen uit de VS hebben deze eigenschappen: stralend witte tanden, de nieuwste iPhone (want ja, Huawei kan je niet kopen in de VS), skinny jeans met gaten er in, witte nike airforce schoenen, een waterflesje en een oversized sweater.

Er zijn natuurlijk ook van die sneaky basterds die gewoon hun tanden bleken Amsterdam. Dan denk je dat het een ras Amerikaan is, maar stiekem is het dan gewoon iemand die uit Groot Brittannië is gekomen.  

https://witgebitnederland.nl/
Bigoz.nl