Bigoz
Image default
Bedrijven

Autoreiniging tips

Ten eerste is het is belangrijk dat je de grootste contactpunten ontsmet. Dit is ook direct de eerste stap voordat je de auto echt van binnen gaat reinigen. Daarom start je met het schoonmaken van deze punten. Denk hierbij aan portiergrepen, de handrem, versnellingspook en het stuur. Het is hierbij belangrijk dat je een ontsmettend reinigingsmiddel gebruikt, met een alcoholgehalte van minimaal zeventig procent. Indien jezelf niet handig bent in het reinigen van je auto, dan kun je nog altijd je auto professioneel reinigen

Denk aan de binnenkant van je auto

De binnenkant van je ruiten moet net zo goed gepoetst worden als de buitenkant, er zijn vele autoruitreinigers op de markt, die aanslag en vlekken kunnen verwijderen. spray het middel op de ruiten en wrijf deze vervolgens droog met een zachtere doek, om krassen te voorkomen. Het is belangrijk dat je de ruiten goed schoonmaakt omdat dit kan bijdrage aan een beter zicht op de weg.

Grote troep in de auto

Reinig de bekleding van stoelen, vloeren, kofferbak, dashboard en andere plekken waar stof zich kan ophopen. Vervolgens focus je op het dashboard en middenconsole, dit zijn vaak de plekken die het lastigst zijn om schoon te maken, let hier dus goed op. Doormiddel van speciale dashboard doekjes en reinigingsmiddelen, kun je het interieur verwijderen van stof, vuil en vingervlekken. Hierdoor wordt alles weer blinkend schoon.

Auto parfums

Ook kun je gebruik maken van autoparfums. Om zo je auto fris te laten ruiken, het is daarnaast ook heel plezierig voor de medepassagiers. Sommige geuren zijn moeilijk uit een auto te verwijderen en kunnen niet zomaar gecamoufleerd worden door een lekker geurtje. Dan zul je gebruik moeten maken van een speciale geurverwijderaar. Indien je geen last hebt van hardnekkige geuren, dan heb je keuze uit vele soorten geuren.

https://washandcare.nl/
Bigoz.nl