Bigoz
Image default
Bedrijven

Crypto blijft doorgroeien

Sinds enkele maanden is er een heuse beursgekte gaande op de crypto currency markt. Kijk als voorbeeld maar naar Bitcoin. Afgelopen augustus was de koers van deze munt nog $10000. Nu , op dit moment , is dit meer dan verviervoudigd en begint het langzaam de $50000 aan te tikken. Bitcoin is echter niet de enige munt die enorm aan het stijgen is.

Ethereum is in sterke groei

Bitcoin mag dan wel nummer 1 op dit moment zijn, de nummer 2 komt echter aardig in de buurt van de eerste plek. Ethereum is de afgelopen maanden vervijfcoudigd in waarde. Afgelopen oktober was de waarde van een Ethereum nog $300, nu is dit opgelopen tot $1700. In een vrij korte tijd is de waarde van deze munt gigantisch gegroeid.

Ripple blijft doorgroeien

De munt die in december 2017 nog op $3 per stuk stond, staat nu rond de $0.50. De waarde van deze munt is dus enorm afgenomen en dat valt goed te zien. De SEC zaak omtrent Ripple heeft ervoor gezorgd dat heel Amerika geen XRP kan kopen. Betekent dit dan het einde voor XRP of is er nog hoop?

Ripple koers blijft toenemen

De koers van Ripple blijft toe – en afnemen. Er lijkt geen duidelijk middenpunt te zijn voor de koers en dat is dus ook goed te zien. Zo is de koers net zoals die van Bitcoin enorm onvoorspelbaar en kan deze binnen een korte tijd enorm toenemen of juist afnemen. XRP is daardoor ook een digitaal aandeel met veel prijsschomelingen. Ripple koers zal daardoor de komende tijd in de gaten worden gehouden door vele investeerders en speculanten.

https://cryptobenelux.com/ripple-koers/
Bigoz.nl