Bigoz
Image default
Bedrijven

Originele cadeaus voor een tiener

Een origineel cadeau voor een tiener verzinnen is vaak ontzettend lastig. Tieners hebben over het algemeen zelf een bijbaantje. Dit zorgt ervoor dat ze hun eigen budget hebben en als ze iets graag willen hebben, hiervoor kunnen sparen en dit kunnen kopen. Daarom geven we je in deze blog een aantal originele cadeautips.

Polaroid camera

Ze spenderen vaak uren achter een scherm en vaak is dit het scherm van hun smartphone. TikTok hier, Snapchat daar, met de camera kunnen ze vaak wel overweg. Met een polaroid camera hebben ze de foto’s die ze maken meteen afgedrukt om op te hangen of te verwerken in een journal.

Rijschool Geleen

Is de persoon voor wie jij een cadeau zoekt 16,5 of ouder. Dan is een rijles van rijschool Geleen het perfecte cadeau. Plan een rijles bij rijschool Geleen in, zorg ervoor dat de jarige klaar zit en verras hem of haar met een rijles. Bij rijschool Geleen is er persoonlijke begeleiding door één vaste instructeur. Rijschool Geleen biedt rijlessen van goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Op deze manier blijft het cadeau doen van een rijles ook nog een beetje betaalbaar.

Een dagje uit

Iets tastbaars cadeau doen is leuk, maar een herinnering cadeau doen is misschien nog wel veel leuker. Daarnaast heb jij in veel gevallen zelf misschien ook nog iets aan dit cadeau. Jij kunt dit dagje uit namelijk helemaal zelf bedenken. Wordt het een moeder dochter dag? Of een dagje Rotterdam? Bij een wat groter budget zou je er ook een stedentrip van kunnen maken. Wat dacht je van een weekendje Berlijn? Mocht je op zoek zijn naar een cadeau voor een echte Game of Thrones fan kun je kijken naar het stadje Dubrovnik in Kroatië. Een toeristisch stadje, maar over het algemeen iets minder bekend. In Dubrovnik zijn verschillende scenes van Game of Thrones opgenomen.

 

https://046rijopleidingen.nl/
Bigoz.nl