Bigoz
Image default
Bedrijven

Verjaardagservice van Brievenbusbanket.nl

Verjaardagservice

Thuiswerken

Je werkt thuis door de actuele situatie en het is je verjaardag. Door de alledaagse sleur begint je verjaardag als elke andere dag. Je loopt naar beneden en vindt daar een pakketje op de deurmat. Je opent het pakketje en vindt daarin een speciale persoonlijke boodschap van jouw werkgever. Hierna kan je de dag feestelijk beginnen met een taartje per post van brievenbusbanket.nl. Deze blijk van aandacht zal uw personeel nog lang onthouden. 

Heel veel mensen werken nu thuis en dit maakt het lastig om uw medewerkers persoonlijke aandacht te geven op hun verjaardag. 

Brievenbus Cadeau

Als je aan gebak denkt, denk je aan een feestje. Bezorg jouw medewerkers of collega’s een onvergetelijke verjaardag met een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl. Onze heerlijke brievenbustaartjes toveren gelijk een glimlach op het gezicht van de jarige. Maak gebruik van de verjaardagservice van brievenbusbanket.nl om nooit meer een verjaardag te vergeten! Met deze kleine moeite, maak je een groot gebaar naar je medewerkers of collega’s. 

Zakelijk bestellen 

Hoe gaat het in zijn werk? Wij zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het relatiebeheer naar je personeel of medewerkers toe. 

Stap 1: je vult ons Excel bestand in met daarin alle namen, adressen, verjaardag data en een persoonlijke boodschap voor de ontvangers van dit relatiegeschenk 

Stap 2: iedere maand zorgen wij dat het taartje per post bij de jarigen op de juiste dag op de deurmat ligt (helemaal geschikt voor de brievenbus dus! 

Stap 3: kies je voor een brievenbus cadeauverpakking in je eigen huisstijl? Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl om de opties te bespreken 

Stap 4: Maakt je geen zorgen. Alle moeite wordt je uit handen genomen en toch laat je jouw waardering blijken aan je medewerkers of collega’s 

https://www.brievenbusbanket.nl/content/verjaardagservice
Bigoz.nl