Bigoz
Image default
Cadeau

Dit zijn de trends op het gebied van promotieartikelen in 2021

Het gebruik van juist promotiemateriaal is een effectieve manier om jouw onderneming onder de aandacht te brengen. Zet net even dat stapje extra en volg de laatste trends op het gebied van promotieartikelen. Door hier even de tijd voor te nemen, kom je tot een promotieartikel dat de naamsbekendheid van je onderneming op een originele en eigentijdse manier zal vergroten.

Trends promotieartikelen 2021

Bij de keuze voor marketing is het goed om te kiezen voor een relatiegeschenk dat zowel praktisch als trendy is. Hierdoor zal de ontvanger het promotieartikel ook echt gaan gebruiken en dat is wat je wilt als de naam van jouw bedrijf moet worden verspreid. Wil jij promotiemateriaal zo goed slim mogelijk inzetten? De trends voor promotieartikelen zijn onder meer:

  • geïsoleerde fles of drinkbeker
  • reflecterende heuptas
  • opblaasbare zitzak
  • anti-diefstal rugzak
  • draadloos 5W oplaadstation
  • gepersonaliseerde vulpen
  • secure kaarthouder.

Praktisch en opvallend

Jouw bedrijfslogo onder de aandacht brengen, doe je met een relatiegeschenk dat de ontvanger echt verrast. Wanneer je kiest voor een opblaasbare zitzak, dan geef jij een attentie die heel eenvoudig kan worden meegenomen en na het opblazen een geweldige zitplaats vormt. Jouw bedrijfslogo zal overal zichtbaar zijn op een originele manier. Met een geïsoleerde drinkbeker geef jij je klanten de mogelijkheid om te allen tijde te genieten van een warm drankje. Hiermee wordt de slogan van jouw onderneming zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer onder de aandacht gebracht.

Veiligheid waarborgen

Een C-secure kaarthouder van aluminium is een promotieartikel dat getuigt van inzicht. Skimming is aan de orde van de dag. Met een gepersonaliseerde kaarthouder help jij je klanten om zich te wapenen tegen digitaal zakkenrollen. Nog veiliger wordt het wanneer jij het promotiemateriaal tot uiting laat komen in een anti-diefstal rugzak. Behalve waterafstotend en snijvast heeft deze rugzak oplichtende veiligheidsstrips en een USB-poort die geïntegreerd is. Jouw bedrijfsnaam kan zo de hele wereld overgaan en dat levert met een beetje geluk extra klanten op.

Volop in beweging

Naast de zakelijke inspanningen die door jouw klanten worden geleverd, is het belangrijk om lichamelijke activiteiten te ondernemen. Een springtouw voorzien van jouw logo of slogan geeft jouw afnemers de mogelijkheid om lichaam en geest in balans te brengen. Dit springtouw kun je aanvullen met een duurzame Tritan fles. Zo kan er niet alleen water worden gedronken na de lichamelijke inspanning, maar wordt het sporten zelf ook een stuk leuker. De 3-in-1 fles is voorzien van een draadloze 3W luidspreker en moodlicht. Door de bijgeleverde draagriem is het een promotieartikel dat fysieke inspanning naar een hoger niveau tilt. Marketing inzetten met hulp van trendy promotieartikelen kan jouw bedrijfsnaam op een originele manier verspreiden.

Bigoz.nl