Bigoz
Image default
Cadeau

MoYu 3x3x3 MeiLong Timer Cube

In sommige situaties is het gebruik van de timer onhandig. Misschien ben je gewoon te lui om je telefoon te pakken, of misschien is hij dood. En niet elke speedcube is klaar om geld uit te geven aan een timer op ware grootte. MoYu heeft dit probleem opgelost en de MoYu 3x3x3 MeiLong Timer Cube uitgebracht.

Deze puzzel heeft op het moment van uitgave geen analogen. De fabrikant heeft direct in de kubus een display ingebouwd waarop het tijdstip van uw montage wordt weergegeven. Hierdoor kunt u uw bouwtijden meten zonder dat u externe accessoires nodig heeft.

In feite is dit de meest gewone MeiLong, het is niet anders in torsie. Omdat My MeiLong 3x3x3 Timer Cube niet in wedstrijden kan worden gebruikt, had het geen zin om zo’n aanpassing van een premium kubus te maken. Het enige verschil is de uitrusting. De doos bevat 2 batterijen en een reserve hoek met timer.

De puzzel draait normaal. Verwacht niets fantastisch van haar. Dit is het gemiddelde budget, dat ongeveer op zijn kosten roteert. Matig snel, redelijk gecontroleerd, snijdt een bepaalde hoek. Genoeg voor beginners.

Timer Cube is goed als je al een verzameling goede tris hebt. Dit model zal uw verzameling diversifiëren en u voorkomen dat u constant een timer moet gebruiken. Maar als je nog geen goede puzzel hebt, raden we je aan extra te betalen en de gebruikelijke drie roebel zonder timer te nemen. – Meer informatie over

 

breinbrekers kopen

 

https://breinbrekers.be
Bigoz.nl