Bigoz
Image default
Dienstverlening

Dankzij de schuldsanering in Rotterdam bij dit bedrijf bent u zo weer schuldenvrij!

Het woord ‘schuldsanering’ klinkt misschien heftig, maar is soms de enige oplossing. Als uw schulden zo hoog op zijn gelopen dat u er zelf niet meer uitkomt, kunt u in aanmerking komen voor de schuldsanering in Rotterdam van Modus Vivendi. Dit bedrijf is er ook voor andere schuldhulpverlening in de regio Rotterdam.

Schuldsanering Rotterdam

Als u in aanmerking komt voor de schuldsanering in Rotterdam, is de eerste stap op weg naar een schuldenvrij leven gezet. De schuldsanering in Rotterdam werkt volgens bepaalde regels waar u zich aan moet houden. Zo moet u zich houden aan een maximum te besteden bedrag en moeten al u overige inkomsten meteen over worden gemaakt naar uw schuldeisers. Deze regeling duurt drie jaar. Als u zich gedurende de hele periode aan de regels heeft gehouden, wordt u schuldenvrij verklaard. Mocht u alle schulden nog niet hebben terugbetaald, hoeft u dit ook niet meer te doen.

Schuldhulpverlening Rotterdam

Als u gebruik wilt maken van overige schuldhulpverlening in Rotterdam, kunt u ook bij het bedrijf terecht. Bij de schuldhulpverlening wordt goed gekeken naar uw persoonlijke situatie en wordt een plan opgesteld en vervolgens ondertekend. Vervolgens worden er derden gezocht die de schuldhulpverlening in Rotterdam financieren. Als alle partijen het eens zijn, wordt er een overzichtelijk contract opgesteld, waarin alle afspraken duidelijk staan opgesteld.

Extra diensten

Bij de schuldhulpverlening kunt u gebruikmaken van de extra diensten die het bedrijf aanbiedt. Als u bijvoorbeeld bang bent dat alleen schuldhulpverlening niet genoeg is, kunt u gebruikmaken van budgetbeheer. Hierbij leert u hoe u het beste met uw inkomen om kunt gaan. Om overzicht te houden, wordt uw inkomen ook op een andere rekening gestort. Bent u vanwege een handicap of door een andere goede reden niet in staat om uw eigen financiën te beheren? Dan kan een bewindvoerder dit voor u doen via het beschermingsbewind. Ook voor verschillende cursussen kunt u bij het bedrijf terecht.

Bigoz.nl