Bigoz
Image default
Dienstverlening

De portaalkraan van de hijswinkel.nl is van zeer goede kwaliteit

Om gebruik te gaan maken van een portaalkraan kan je deze het beste bestellen bij de erkende leverancier van hijs- en hefmaterialen, de hijswinkel.nl. De producten die hier worden geleverd hebben veel researchwerk achter de rug en de apparatenbouwer die deze producten heeft gemaakt heeft maar liefst meer dan dertig jaar aan ervaring in dit vak. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit voor een scherpe prijs, wanneer je op deze website de materialen besteld die je nodig hebt voor hijsen en heffen. Hier wordt er ingegaan op het bestellen van de portaalkraan, wat lang niet altijd even gemakkelijk is om er een te vinden die een goede prijs heeft en van een goede kwaliteit is. Hier zal je kennis maken met bijzondere portaalkranen die je morgen nog in huis kunt hebben.

Demonteerbaar en mobiel

De portaalkraan van hijswinkel.nl is beschikbaar in diverse soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een kraan bestellen gemaakt van aluminium of van staal. Alles wordt geproduceerd in een erkende fabriek die staat in ons buurland Duitsland. De portaalkraan die wordt geleverd is ook demonteerbaar. Je kunt deze dus makkelijk meenemen naar een andere werkplek wanneer je dit nodig tracht. Heb je de kraan dus een keer nodig in de wildernis of aan de andere kant van het land dan kan je deze mobiele portaalkraan gewoon met je meenemen en ergens anders aan het werk gaan. 

Gemakkelijk in gebruik

Ook is de portaalkraan heel erg compact en licht in gewicht in tegenstelling tot andere kranen die op de markt aanwezig zijn. Zonder dat je extra gereedschap hoeft te gebruiken kan je deze gewoon zo weer opbouwen, wat het gebruik ervan een stuk gemakkelijker maakt. De kranen zijn uiterst krachtig en sterk en handig in gebruik. Zelfs de uitvoeringen die klein zijn kunnen maar liefst 1000 kilo hijsen, dat is maar liefst 10 keer zoveel als het gewicht van de kraan zelf. De maximale draaglast van de kranen die aan je kunnen worden geleverd hijsen zo’n 3000 kilo aan gewicht. Je kunt heel lang met de kraan doen.

Bigoz.nl