Bigoz
Image default
Dienstverlening

Een gespecialiseerde aanbieder van oefentherapie Mensendieck in de omgeving van Amstelveen

Bent u misschien wel geïnteresseerd in oefentherapie Mensendieck in de omgeving van Amstelveen? Freedom in Motion is een gespecialiseerde aanbieder van deze oefentherapie in de omgeving van Amstelveen. De sessies kunnen worden uitgevoerd op een locatie naar uw wens, denk hierbij aan uw werk, thuis of bij ons in de praktijk. Ten eerste vragen mensen zich vaak af wat oefentherapie Mensendieck nu precies is, die vraag beantwoorden wij nu als eerste. Tijdens de oefentherapie Mensendieck gaat u samen met de therapeut op zoek naar de bron van overbelasting of verkeerde houdings- en bewegingsgewoonten. Samen pakt u het probleem aan door het aanleren van nieuwe houdings- en bewegingspatronen. Een van de belangrijkste kenmerken van oefentherapie Mensendieck, is dat u zelf leert hoe u de klachten kunt verhelpen en voorkomen.

Specialistisch advies tijdens de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen

Bij Freedom in Motion kunt u dus terecht voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. Onze therapeut is een specialist op het gebied van het aanleren van gezond bewegingsgedrag. Het bewegen op de juiste manier, helpt u om effectief bezig te zijn en het vermijden van klachten. Een belangrijk kenmerk van de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen is dat er altijd gekeken wordt naar uw gehele houding en uw beweeggedrag. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de klacht op een juiste manier wordt aangepakt, zodat deze verdwijnt of in ieder geval verminderd. In het beste geval is het de bedoeling dat de klacht voorkomen kan worden.

Resultaten voor de langere termijn

Bij de oefentherapie Mensendieck willen wij dat je je op langere termijn beter zult voelen. Daarom zullen wij altijd werken aan een oplossing voor de lange termijn. Daarnaast kan de oefentherapie u ook helpen wanneer u slaapproblemen heeft of zwangerschap gerelateerde klachten. De eerste stap binnen het traject, is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u al iets meer een beeld naar de oorzaak van uw klachten. Samen kijken wij naar uw houding en naar uw bewegingen, hierdoor ziet u precies wat u doet en wat u kunt verbeteren om minder klachten te hebben.

Neem snel contact op met Freedom in Motion om u in te schrijven voor een intake gesprek. Samen kunt u dan op zoek gaan naar de oplossin

Bigoz.nl