Bigoz
Image default
Dienstverlening

Proefschrift drukken

Ik laat binnenkort mijn proefschrift drukken door proefschriftenprinten.nl, klik hier voor de website. Ik heb voor hen gekozen omdat ik recent iemand sprak die daar ook zijn proefschrift heeft laten drukken. En hij was er hartstikke enthousiast over geraakt! Graag vertel ik in dit blogje de voordelen van het laten printen van jouw proefschrift door proefschriftenprinten.nl. Mocht jij nog een andere goede drukkerij voor proefschriften kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Waar mijn proefschrift drukken?

Maar waar moet ik nu mijn proefschrift drukken? Ik heb hem al helemaal af geschreven en zoek nu dus alleen nog een drukkerij. Daarvoor ben ik op het internet gaan zoeken. Echter zag ik daar natuurlijk wel allerlei teksten van hoe goed ze allemaal zijn etc. Maar uiteindelijk wil je het natuurlijk in je handen hebben en voelen dat het daadwerkelijk ook echt van een goede kwaliteit is. Om dat te kunnen garanderen heb ik iemand opgezocht uit mijn vriendenkring die daar zijn proefschrift heeft laten drukken. Hij reageerde direct enthousiast en zij dat hij mij er zeker een kon aanbevelen: proefschriftenprinten.nl. Hij pakte zijn proefschrift erbij. En het viel mij direct op dat deze van goede stevige kwaliteit van papier was. Ideaal dus! Maar ook een fantastische voorkant. Die ontwerpen zij zelf, gaf hij aan. En helemaal voor niets!

Mijn eigen thesis

Uiteindelijk heb ik dan ook besloten om mijn thesis door hen te laten drukken. En met succes! Want hij is prachtig geworden. En ook bij mij van de beste papierkwaliteit. Verder een hele stevige omslag met natuurlijk een prachtig grafisch vormgeven kaft.

Vervolgens ben ik mijn proefschriften gaan uitdelen. En de eerste reacties van de mensen aan wie ik het gaf was direct dat het er mooi uit zag en van heel hoge kwaliteit was. Precies zoals ik het wou!

Bigoz.nl