Bigoz
Image default
Dienstverlening

Geef samen een huwelijkscadeau

Als u binnenkort een bruiloft gaat bijwonen heeft u natuurlijk een huwelijkscadeau (klik hier voor de website) nodig. Heeft u nog geen inspiratie en weet u dus totaal niet wat u aan het pasgetrouwde stel wil geven? Dan kunt u inspiratie opdoen bij Jilster. Hier kunt u namelijk uw eigen huwelijkscadeau creëren, en u kunt dan ook samen met anderen een cadeau geven.

Een glossy als huwelijkscadeau 

Een huwelijkscadeau bij Jilster is niet alleen erg leuk om samen te geven, het is ook heel origineel. Bij Jilster kunt u namelijk zelf een tijdschrift maken voor het kersverse koppel. Dit maakt het cadeau erg persoonlijk, omdat u er bijvoorbeeld gezamenlijke foto’s in zou kunnen zetten, die mooie herinneringen oproepen. Het getrouwde stel zal uw cadeau zeker erg waarderen.

Dit huwelijkscadeau zou u natuurlijk ook alleen kunnen geven, maar het is het leukste om dit met een groep mensen te doen. Denk hierbij aan uw familie, of vriendengroep. U kunt er behalve leuke foto’s die u samen heeft gemaakt ook een verhaaltje inschrijven over een ervaring die u samen heeft gehad. Zo heeft het bruidspaar altijd een herinnering aan u. Een ander idee is om oude foto’s van het bruidspaar zelf te verzamelen en deze in de glossy te plaatsen.

U kunt uw huwelijkscadeau helemaal naar uw wens maken. De glossy kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Zorg er vooral voor dat de cover er aantrekkelijk uitziet. Dan wordt het namelijk een echte blikvanger! Het is ook leuk als u het tijdschrift aanpast aan de stijl van de bruiloft. Tot nu toe zijn er vele goede klantervaringen, en is het bruidspaar iedere keer blij verrast geweest bij het ontvangen van het cadeau.

­­­­­­Maak nu direct uw huwelijkscadeau

U kunt bij Jilster direct beginnen aan het creëren van uw huwelijkscadeau. Het is erg eenvoudig, via de website kunt u direct beginnen. U kunt een keuze maken tussen blanco pagina’s, of als om het nog gemakkelijker te maken kunt u ook sjablonen kiezen. Daarna verzendt u uw ontwerp en zal deze door Jilster tot echt tijdschrift gemaakt worden. Is er iets nog onduidelijk? U kunt altijd vragen stellen aan team van Jilster door contact op te nemen met de klantenservice.

Bigoz.nl