Bigoz
Image default
Dienstverlening

Mediator Wageningen

Na de advertentie van in2mediation te te hebben gezien wisten wij dat we op zoek moesten naar een mediator Wageningen. Wij zitten namelijk midden in een scheiding en wij hebben het liefst iemand die ons daarbij kan helpen. We willen namelijk wel goed uit elkaar gaan en elkaar nog normaal aan kunnen kijken als we uit elkaar zijn. Daarom hebben wij een mediator Wageningen nodig. We hebben twee kinderen die allebei 9 jaar oud zijn, namelijk een tweeling. Alleen willen wij hen niet tot last zijn door nog meer ruzie te maken en daarom leek het ons verstandig om uit elkaar gegaan. Nu moeten we alleen nog een bedrijf zien te vinden die ons kan helpen met het maken van die afspraken die we moeten maken zodat we geen conflicten kunnen krijgen. Hier lees je welk bedrijf ik heb gekozen en waarom.

 

Googelen op mediator Wageningen

Aangezien we nu nog woonachtig zijn in Wageningen, zijn we gaan Googelen op mediator Wageningen. We kwamen al snel uit op de website van in2mediation. We wisten ook wel zeker dat deze vrouw, Anneruth, ons prima zou kunnen helpen want dat hebben we al van veel andere mensen vernomen die in een scheiding zaten. We hebben dus contact gezocht met in2mediation en we hebben veel geleerd van hoe alles eigenlijk in zijn werk gaat. Ook konden we de kinderen meenemen en konden zij ook hun verhaal doen bij Anneruth. Bij in2mediation zijn ze niet alleen gespecialiseerd in de stellen die willen scheiden maar ook met kinderen kunnen praten door het ‘KIES’ certificaat.

 

Bemiddeling van in2mediation

Wij hebben ons dus laten bemiddelen bij in2mediation en dat is ons prima vergaan. Ze heeft ons daar prima geholpen en luisterden ook echt goed naar de kinderen. Zo weten wij nu ook hoe we alles het beste aan kunnen pakken voor zowel ons zelf als voor de kinderen. We zijn erg blij dat we voor in2mediation hebben gekozen en zullen die ook zeker bij iedereen aanraden!

 

Gerelateerde artikelen

Wat heeft u nodig voor het stoven van bavette?

grondbank

Jaarrekening Excel sbr

Bigoz.nl