Bigoz
Image default
Dienstverlening

No cure no pay incasso door Incassoadvocaten.nl

No cure no pay incasso door Incassoadvocaten.nl is de oplossing. Een van de irritantste dingen voor een bedrijf zijn de openstaande vorderingen. Zo zit je in een dilemma. Zeg je er wat van? Dan kan dit je relatie met de klant beschadigen. Zeg je er niets van? Dan kun je nog langer wachten op je geld waar je gewoon recht op hebt. Ik zat zelf ook met dit dilemma, gelukkig kwam ik snel tot een oplossing. De no cure no pay incasso door Incassoadvocaten.nl.

Wat is no cure no pay incasso?

No cure no pay incasso houdt in dat er geen buitengerechtelijke incassokosten aan u in rekening gebracht wordt als de debiteur in de buitengerechtelijke fase de volledige vordering betaalt inclusief het incassobureau zijn kosten. Dit betekent dus dat u minder risico loopt. Incassoadvocaten.nl hebben ook zo’n regeling. Ik besloot pas met hen in zee te gaan. Het is me erg goed bevallen. 

Incassoadvocaten.nl

Incassoadvocaten.nl zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande vorderingen. Zij zijn er gelukkig van bewust dat u een goede relatie wilt behouden met uw klanten. Dit doen ze dus op een respectvolle en rustige manier. Het grote voordeel van van Loon incasso apparaten is hun naam. Ze zijn in de vallei regio al erg bekend en worden in de rest van Nederland ook steeds groter. Dit houdt in dat vaak alleen het logo en de naam van deze advocaten genoeg is om de debiteuren te overtuigen. Zo beginnen ze eerst met een nette en respectvolle brief. Hierin wordt uw klant geattendeerd op de openstaande vordering en wordt hen vriendelijk verzocht deze nog te betalen. Vaak is dit al genoeg. Mocht dit niet zo zijn dan zal Incassoadvocaten.nl verdere stappen ondernemen. Dit doen ze, nogmaals zeer respectvol.

Mijn ervaring met no cure no pay incasso

Mijn ervaringen met de no cure no pay incasso door van Loon incasso is erg positief. Zo zijn al meerdere vorderingen betaald en is het contact erg prettig.

Bigoz.nl