Bigoz
Image default
Electronica en Computers

Verschillende soorten van PCB service

De meeste fabrikanten van originele elektronische apparatuur (OEM’s) richten zich tegenwoordig op het verbeteren van hun time-to-market mogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Hoewel elektronische schakelingen eenvoudig lijken, worden hun ontwerpen steeds complexer. De meeste van deze slimme elektronische apparaten, die optimaal gebruik maken van het internet, worden aangedreven door gedrukte schakelingen. Lees hier meer over de verschillende soorten PCB service.

Soorten PCB service

Met de toenemende complexiteit van de ontwerpen wordt de assemblage van printplaten een uitdagende taak. Tijd om op de markt te komen en kwaliteit – beide kunnen alleen worden bereikt wanneer OEM samenwerkt met een vertrouwde en ervaren printplaat assemblage dienst. Hoe het bedrijf doet helpt haar klanten kwaliteit en time-to-market mogelijkheden te bereiken door middel van haar verschillende PCB assemblage diensten?

Weten over de verschillende soorten van PCB assemblage diensten in de volgende soorten van PCB assemblage diensten:

Kitted assemblage diensten

In dit type dienst moet de klant alle elektronische componenten leveren, inclusief de naakte printplaat die nodig is voor de assemblage. De platen worden geassembleerd op de faciliteit van het bedrijf. Het bedrijf verzekert ook snelle turn PCB-assemblages in minder dan 24 uur. Er is geen minimum bestelhoeveelheid in dit type van dienstverlening. De klant is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de componenten, en behoudt zich het recht voor om keuzes te maken met betrekking tot de componenten.

Gedeeltelijke Kitted Assemblage Service

Bij dit type service worden enkele onderdelen geleverd door de klant, en de rest wordt gesourced door het PCB bedrijf. Na ontvangst van de onderdelen worden de printplaten geassembleerd in de fabriek van het bedrijf.

Turnkey assemblage diensten

In de meeste gevallen benaderen de klanten het bedrijf voor hun kant-en-klare assemblage diensten. Zij leveren alleen de ontwerpbestanden zoals Gerber RS-274X, samen met de Bill of Materials (BOM), terwijl de volledige sourcing van elektronische componenten wordt uitgevoerd door het team. Kortom, het bedrijf koopt de naakte printplaten, elektronische componenten en stencils die nodig zijn om een functionele printplaat te bouwen.

Loodvrije PCB assemblages

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze PCB assemblages volledig loodvrij ontworpen, en voldoen ze aan de RoHS-normen. Als onderdeel van dit type PCB assemblage, biedt een PCB service loodvrije printplaat assemblage, golf solderen, rework, enzovoort.

Soorten geleverde PCB assemblage diensten

Het bedrijf biedt verschillende soorten printplaten, waaronder stijve, stijve-flex, en flex printplaten. De componenten worden geplaatst op de kale printplaten door middel van een van de volgende methoden:

  • Surface Mount (SMT)

  • Thru-Hole

  • Gemengde technologie – Thru-hole/SMT

  • Dubbel- of enkelzijdige plaatsing

Lees hier meer over kabelassemblage.

http://confed.eu
Bigoz.nl