Bigoz
Image default
Fotografie

Dashcam met een echte groothoeklens

Steeds vaker zien we een dashcam op internet met de tekst groothoek lens. Dan denken we natuurlijk allemaal dat ze ook een echte groothoeklens hebben. Maar dan ga je kijken bij de beschrijving en zie je staan zichthoek of kijk hoek van 127° of 130° Maar dat is toch geen groothoek lens! Dat is het zelfde als de lens van een beetje simpele telefoon met camera. Dat is gelijk als een paard met oogkleppen op. Dat kijkt alleen maar vooruit en verder wordt er niets gezien.  

Als wij vermelden een groothoeklens dan is het ook een groothoek lens. Zo hebben wij de GS9000+GPS en die heeft een kijkhoek van maar liefst 178° en de GS90A+GPS heeft een kijkhoek van 170° Dat is geen paard met oogkleppen voor. Dat is een dashcam van 123catcam.nl. zo zie je pas echt wat er voor de auto gebeurt en wat er bijna naast het voertuig gebeurt. Een dashcam is er om de mensen in voertuig te beschermen met beelden die gebeuren op de weg. Het meeste gevaar komt schuin voor het voertuig voor. En dan wil je natuurlijk ook een dashcam kopen die dat allemaal ziet. En als het een beetje kan nog zeer scherp ook, Dan is de GS90A+GPS de dashcam die zoekt. Zeer goed overdag en uitmuntend in het donker. Door alleen maar nieuwe technieken toe te passen loopt de GS90A+GPS ver vooruit op de rest van de dashcam´s die er nu te koop zijn. Om in de nacht te kijken heb je niets aan IR led´s die niet eens door het raam schijnen omdat we tegenwoordig UV werende ramen hebben. Dan zijn er al nieuwe modellen die werken met WDR-technologie (Wide Dynamic Range) De GS90A+GPS werkt al met HDR (High Dynamic Range) voor een nog beter beeld in het donker. En heeft een diafragma bereik van F/1.8 , Waar anderen nog werken met diafragma bereik van F/2.8 . F/2.8 heeft een kleine lensopening en de F/1.8 heeft een grote lensopening waardoor er nog meer licht gevangen wordt door de GS90A+GPS dus nog beter beeld in het donker. Deze dashcam geeft u ook levendige kleuren zodat u dat terug kan zien zoals het in werkelijkheid ook was, Geen vervaging of te licht beeld, Maar dat wat we in het echt ook zien Ander voordeel van de GS90A+GPS is dat we de beelden weg kunnen schrijven op een geheugenkaart van 64GB. Waar anderen blijven hangen op 32GB. Dat de GS90A+GPS een 64GB geheugenkaart gebruikt is ook niet zo gek. Deze dashcam heeft zo scherp en geëtaleerd beeld dat we meer geheugen nodig hebben om deze kwaliteit op te kunnen slaan. Dit heeft ook temaken met de videoresolutie van de dashcam GS90A+GPS Deze dashcam heeft het grootste beeld van alle dashcam’s die er nu te koop zijn namelijk : 2560 X 1080 en 2304 X 1296 , 1920 X 1080 , HDR_1920 X 1080, 1280 X720 60fps en 1280 X 720 30fps. Ja u ziet het goed 2304 X 1296 dit is gewon Super FHD Dit grote beeld zorgt er voor dat u het ook op een groot scherm zeer duidelijk allemaal kan bekijken. Door de HDMI aansluiting op de dashboard camera kunt u de beelden gelijk op de Tv afspelen met een HDMI kabel. Zo heeft u dus het beste beeld in grootformaat direct op de TV.  

De GPS functie registreert niet alleen de snelheid maar ook de locatie waar u heeft gereden. En die kunt u later weer terug kijken op de computer. Om dit allemaal op te slaan hebben we natuurlijk een geheugenkaart nodig. De GS90A+GPS geeft u de mogelijkheid om een geheugenkaart te gebruiken van 64GB en een klasse 10. Dit is wel nodig omdat we natuurlijk de beste beelden moeten opslaan en hoe sneller de geheugenkaart is hoe minder verlies we hebben. De GS90A+GPS heeft veel meer mogelijkheden kijk daar voor op www.123carcam.nl

Foto´s maken met deze GS90A dashcam is ook mogelijk en dan wel in 16 Mega pixels groot. Fotoresolutie 2688*1512 16:9 4M, 4000*2250 16:9 9M, 4800*2700 16:9 13M, 5312*2988 16:9 16M Zo kunt u met een dashboard camera ook hele mooie foto’s maken van hoge kwaliteit.

Dit is weer eenvoudig als we bij een aanrijding betrokken zijn en we moeten de situatie in beeld brengen. Zo heeft u de film beelden en de foto bestanden op 1 geheugenkaart staan en die kunt u zo afgeven bij de verzekering, voor snelle afhandeling van U schade. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen zijn blij met de gemaakte beelden om alles duidelijk en snel af te kunnen handelen. Dit scheelt voor u weer tijd en ergernis om steeds te moeten vertellen wat er is gebeurt. We weten allemaal dat als er een aanrijding heeft plaats gevonden we allemaal een beetje overstuur zijn door de gebeurtenis. En dat is natuurlijk niet zo raar, Er gebeurt in een hele korte tijd iets wat niemand graag meemaakt. Laten we het dan maar niet hebben over eventuele slachtoffers. Die inpack is best heel groot en dan is het fijn dat we beelden hebben om het allemaal te laten zien. Geen verhaal wordt er nog verdraaid door de tegenpartij die natuurlijk zijn gelijk wil hebben. Nu we hebben gewoon het bewijs op beeld staan en u staat sterk.

Het is natuurlijk ook leuk om leuke beelden terug te kijken die we onderweg tegen komen. U kent het wel dat u wat leuks meemaak onder weg en u daar graag over wil vertellen. Nu kunnen we allemaal mee kijken wat het was omdat u het op camera heeft opgenomen. En met de GS90A+GPS heeft e de duidelijkste beelden die er maar met een dashboard camera opgenomen kunnen worden. En bent u op zoek naar een iets minder uit gebreide dashboard camera moet u gewoon even kijken op 123carcam.nl daar hebben we meer modellen die zeer goed zijn, nu weet u waar u moet wezen als u een wil dashcam wil kopen. Zijn er nog vragen kunt u ook op de site terecht, er staat al veel informatie op maar er zullen altijd vragen zijn die we nog niet behandeld hebben en die willen we natuurlijk wel graag behandelen voor U. Dashcam kopen doet u bij 123carcam.nl  

https://www.123carcam.nl/
Bigoz.nl