Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Zadelkruk voor kapper en schoonheidsspecialist.

Zadelkrukken voor kapsalon en beautysalon!

Mensen die werkzaam zijn in een kapsalon of beautysalon hebben volgens onderzoek een aanzienlijk verhoogde kans op lichamelijke klachten. Dit kan uiteenlopen van kramp in de handen tot en met nek- en rugklachten. Spataderen is helaas ook een veel gehoorde klacht binnen deze beroepsgroepen. Soms zijn de klachten dermate ernstig dat men zich ziek meldt en professionele hulp zoals een huisarts of fysiotherapeut moet inschakelen.

Deze klachten worden veroorzaakt door dat men dagelijks langdurig in dezelfde houding werkt en te weinig tijd neemt om even te pauzeren waardoor het lichaam kan herstellen.

Zadelkruk dé oplossing?

Een zadelkruk kan veel klachten voorkomen. Dit komt door de ergonomische gevormde zadelzitting. Deze zorgt er voor dat men in een gezonde en natuurlijke houding zit en dat de bekken in de juiste positie komen te staan. Hierdoor wordt afknelling van de bovenbenen voorkomen.

Naast de ergonomisch gevormde zadelzitting heeft een goede zadelkruk een traploos instelbare gasveer waardoor exact de juiste zithoogte kan worden ingesteld. De basis wordt gevormd door een solide, niet te breed voetkruis voorzien van soepel lopende wieltjes. Het is aan te bevelen om de zadelkruk uit te breiden met een voetring die zorg kan dragen voor de ideale voetondersteuning.

Tegenwoordig ziet men naast de traditionele kruk met zadelzitting steeds meer een zadelkruk met rugleuning. Op zich is een rugleuning voor een goede en actieve zithouding niet echt noodzakelijk maar sommige ervaren de rugleuning toch als extra steun en comfort tijdens hun werkzaamheden. Let bij aanschaf van een zadelstoel altijd goed op of de rugleuning dicht op de zadelzitting geplaatst is en of hij los van de zadelkruk in hoogte verstelbaar is.

Goede zadelkruk voor een betaalbare prijs!

Tabouret Benelux heeft zich gespecialiseerd in verrijdbare krukken van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wilt u voor aanschaf van dit zitmeubel advies neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

http://www.tabouretbenelux.com/
Bigoz.nl