Bigoz
Image default
Gezondheid

Professionele hulp bij ongewenste zwangerschap

De beslissing om de zwangerschap af te breken, maak je vaak niet zomaar. Het is iets waar je goed over nadenkt. Maar als je uiteindelijk toch besluit dat een kindje niet in je leven past, dan krijg je bij Bloemenhovekliniek in ieder geval alle zorg die je nodig hebt.

Het deskundige team van Bloemenhove
Een abortus kan emotioneel behoorlijk zwaar. Daarom is het wel belangrijk dat je een team van artsen en verpleegsters om je heen hebt die je van A tot Z begeleiden. De mensen van abortus kliniek Bloemenhove bieden je professionele hulp vanaf het eerste moment dat je binnenkomt. Graag wordt er antwoord gegeven op al je vragen en natuurlijk helpen de medewerkers je op een vakkundige en liefdevolle manier door deze moeilijke tijd heen. 

Een abortus in het eerste trimester
Welke behandeling je bij de kliniek ondergaat, is afhankelijk van de duur van je zwangerschap. Als je korter dan 8 weken zwanger bent, dan wordt er veelal gekozen voor een abortus pil. Deze behandeling is aanzienlijk minder ingrijpend dan wanneer je een instrumentele abortus ondergaat. Bij een behandeling met de abortuspil krijg je twee verschillende medicijnen toegediend. De eerste pil zorgt ervoor dat de ontwikkeling van je zwangerschap stopt. Het tweede medicijn veroorzaakt bloedingen waardoor de resten van de zwangerschap verdwijnen. Na een paar weken volgt er een controle zodat we zeker weten dat de abortus goed is verlopen.

Maak een afspraak met de deskundige artsen Bij kliniek Bloemenhove wordt er zeer zorgvuldig gewerkt. Voor de behandeling heb je eerst een intakegesprek met één van de deskundige medewerkers. Er wordt je dan precies uitgelegd wat de abortusbehandelingen inhouden. Na dit gesprek volgt veelal een wettelijke bedenktijd van vijf dagen zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. Wil je graag een intakegesprek bij onze specialisten? Maak dan online een afspraak via www.bloemenhove.nl.

http://www.bloemenhove.nl/
Bigoz.nl