Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Kewodak onderhoudsabonnement

Maakt u zich wel eens zorgen over de conditie van uw dak? Zit u niet te wachten op een daklekkage? Dan heeft Kewodak Service de oplossing voor u. Bij ons kunt u namelijk een onderhoudsabonnement afsluiten, waarmee u verzekerd bent van periodiek dakonderhoud. U weet dan zeker dat uw dak regelmatig wordt gecontroleerd en gerepareerd, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages. 

Waarom een onderhoudscontract? 

Regelmatig onderhoud van uw dak is erg belangrijk, zeker als u een plat dak heeft. Hierop blijft veel vuil liggen, wat zorgt voor verstopping van de dakgoten. Regenwater kan niet meer weg en de kans op een lekkage wordt vergroot. Bij Kewodak zijn we gespecialiseerd in dakonderhoud, dakreparaties en het aanleggen van platte daken. Er zijn verschillende soorten onderhoudscontracten. Met een basiscontract wordt uw dak jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden.

Toch lekkage 

Mocht u om welke reden dan ook een lekkage hebben aan uw dak, dan kunt u het beste zo snel mogelijk de specialisten van Kewodak inschakelen. Hoe langer een daklekkage duurt hoe groter de schade wordt. Als u hoge reparatiekosten wilt voorkomen is het dus verstandig om direct uw dak te laten repareren. Ons team staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. U kunt dus op ieder moment contact met ons opnemen.

Nieuw dak nodig? 

Het kan zijn dat uw dak versleten is en simpelweg aan vervanging toe is. Ook in dat geval kunt u terecht bij Kewodak. Wij kunnen verschillende soorten daken plaatsen en informeren u graag over het soort dak dat voor u het meeste voordeel oplevert. U kunt bijvoorbeeld denken aan een dak met zonnepanelen, of een wit dak dat zonnewarmte buiten houdt. Een goed dak is belangrijk en wij voorzien u graag van advies.

http://www.kewodak.nl/
Bigoz.nl