Bigoz
Image default
Gezondheid

Trampolinespringen, het nieuwe gamen

Tegenwoordig zitten kinderen alleen nog maar achter de computer of de iPad spelletjes te spelen. Ook op school wordt er veel gespeeld en lesgegeven via technologieën. Buiten spelen is verleden tijd geworden, er worden nauwelijks meer activiteiten buiten georganiseerd. Dit resulteert in een ongezonde levensstijl ook mede door het toenemende suikergebruik van kinderen.  

 

Je kinderen weer naar buiten krijgen is daarom ook erg belangrijk zowel voor de gezondheid als het sociale contact met andere kinderen. Hoe krijg je dan je kinderen weer zover om naar buiten te gaan en te bewegen? Nou dat is helemaal niet zo moeilijk, een trampoline is hiervoor de perfecte oplossing.  Het is niet alleen een leuke manier om je kind in beweging te krijgen tevens ook een veilig manier.

 

De ingraaf trampoline biedt optimale veiligheid doordat deze in de grond is ingegraven. Hierdoor beperk je de valhoogte en kunnen kinderen zich niet bezeren.  Doordat de trampoline aan de zijkante is afgewerkt kunnen kleine kinderen met geen mogelijkheid onder de trampoline kruipen. Als eventuele extra veiligheidsmaatregel kan er nog een net om de trampoline worden bevestigd.

 

Een ingraaf trampoline komt in allerlei verschillende vormen en maten. Er is een groot aanbod in verschillende trampolines, zo kunt u dit speeltoestel naar uw wensen aanpassen.

Zo heb je ronde trampolines, ovale trampolines en rechthoekige trampolines. Zowel ingraaf trampolines als hoge trampolines.

 

Ondanks dat een trampoline het mooiste cadeau is wat een kind kan krijgen en kinderen weer in beweging brengt, is het ook nog eens een goede work-out voor de ouders. Het is een eenvoudige manier om calorieën te verbranden en af te vallen. Daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen waardoor je het langer kan volhouden. Het behandelt vrijwel alle spiergroepen in je lichaam waardoor het een effectieve manier van afvallen is.

 

Het is niet alleen goed om trampoline te springen om af te vallen maar het helpt ook mensen die last hebben van hun gewrichten. Bovendien is het ook nog eens onwijs goed om je conditie op pijl te houden. Bewezen is dat trampoline effectiever is dan joggen, dus wat houd je nog tegen?

 

 

https://www.trampolines.nl/
Bigoz.nl