Bigoz
Image default
Gezondheid

Zorgverzekering flexmigranten

Komt u als buitenlander tijdelijk naar Nederland om te werken? Dan is het belangrijk om voor deze periode een zorgverzekering af te sluiten. Het is in Nederland namelijk verplicht om een zorgverzekering te hebben. Daarbij is het een prettig idee om verzekerd te zijn in het geval dat u noodzakelijke zorg nodig heeft. HollandZorg biedt zorgverzekeringen die speciaal bedoeld zijn voor arbeidsmigranten.

Ook werkgevers hebben baat bij deze zorgverzekering voor buitenlanders, omdat alles zeer eenvoudig te regelen is. Flexmigranten kunnen gemakkelijk aan- en afgemeld worden en door middel van een werkgeversportaal kunt u als werkgever de polisadministratie van uw werknemers inzien.

Aanvullend verzekeren

HollandZorg biedt verschillende verzekeringspakketten, zodat u zelf kunt bepalen voor welke zorg u gedekt wilt zijn. Met ons basispakket bent u onder meer verzekerd voor huisartsenzorg, spoedeisende hulp en opname in het ziekenhuis. Daarbij kunt u kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen om uw pakket mee uit te breiden. Ook kunt u een tandartsverzekering bij ons afsluiten. Via uw werkgever kunt u verder een No Risk of een Speciaal verzekering afsluiten. Met No Risk betaalt u een lage zorgpremie, omdat u kiest voor een maximaal vrijwillig eigen risico. Met een Speciaal verzekering heeft u recht op spoedeisende tandheelkundige behandelingen in Nederland en repatriëring bij ziekte of overlijden. 

Zorgtoeslag aanvragen 

Misschien heeft u recht op zorgtoeslag; een financiële bijdrage van de overheid als tegemoetkoming in de zorgkosten. Zorgtoeslag kunt u zelf aanvragen, maar uw werkgever kan u hier ook mee helpen. De hoogte van het bedrag dat u krijgt is afhankelijk van uw inkomen. Op de website van de belastingdienst kunt u zien of u recht heeft op zorgtoeslag. Wilt u meer informatie over zorgtoeslag Poolse werknemers, of heeft u vragen over onze zorgverzekeringen? Neem dan contact op.

https://www.hollandzorg.com/
Bigoz.nl