Bigoz
Image default
Gezondheid

Zorgverzekering zelf regelen

Ben je op zoek naar een zorgverzekering die bij je past en heb je graag zelf de touwtjes in handen? Dan biedt ZorgDirect de oplossing. Bij ons heb je namelijk de vrijheid om zelf online je zorgverzekering te regelen en samen te stellen, declaraties in te dienen en wijzigingen door te voeren. En we bieden je alle hulpmiddelen om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door middel van onze speciale Declaratie-app. Als je deze gebruikt om je declaratie bij ons in te dienen, dan heb je het bedrag al binnen vijf werkdagen op je rekening.

ZorgDirect in beweging

Bij ZorgDirect vinden we het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en verbeteren. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze service zo goed mogelijk te maken. Dit doen we door contact te houden met verschillende zorgverleners, zodat we op de hoogte blijven van de kwaliteit van de zorg die aangeboden wordt. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologieën om je snel van dienst te kunnen zijn en ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het regelen van zaken die met je zorgverzekering te maken hebben. 

Kies zelf je verzekeringspakket

De zorgverzekering die het beste aansluit op jouw zorgbehoeften stel je zelf samen aan de hand van verschillende aanvullende verzekeringen. Je kunt bij ons, naast je basisverzekering, kiezen uit vier aanvullende en drie tandartsverzekeringen. Zo bepaal je zelf of je bijvoorbeeld gebruikmaakt van een basisverzekering met fysiotherapie in 2017. Of kies je liever voor een basisverzekering met een losse tandartsverzekering?

ZorgDirect 

Op de website van ZorgDirect kun je veel informatie vinden over onze zorgverzekering en hoe het bijvoorbeeld zit met de vergoeding fysiotherapie 2017. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen, zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via WhatsApp, Facebook of Twitter.

https://www.zorgdirect.nl/
Bigoz.nl