Bigoz
Image default
Groothandel

Verpleegkundige artikelen online bestellen

Heeft u verpleegkundige artikelen nodig? Wist u dan dat u deze heel eenvoudig online kunt bestellen via Vosmedisch. De webshop van dit bedrijf biedt naast verpleegkundige artikelen ook nog artsen benodigdheden, verloskundige producten en anatomische modellen aan. Kortom: voor al uw hulpmiddelen bent u bij deze webshop aan het juiste adres. Veel partijen maken geregeld gebruik van de producten van Vosmedisch. Ze zijn dan ook een vaste leverancier voor velen.

De geschiedenis van dit bedrijf

In 1951 is het bedrijf al opgericht. Op dat moment was Vosmedisch nog een (instrument)slijper in Rotterdam. Een aantal jaren later begon de Firma Vos als instrumentenmakerij en -slijperij voor onder andere het Anthonie van Leeuwenhoek ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe gasthuis. Vanaf de jaren zestig zijn ze daarnaast ook medische instrumenten gaan verkopen. Het aanbod aan medische instrumenten is zich steeds verder gaan uitbreiden. Sinds de jaren tachtig verkoopt dit bedrijf namelijk complete pakketten aan medische artikelen aan huisartsen, verloskundigen, verpleegkundigen en medische studenten. Inmiddels is de Firma Vos uitgegroeid tot leverancier van uiteenlopende artikelgroepen, waaronder verpleegkundige artikelen, medische instrumenten, verbandartikelen en anatomische modellen.

Eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen

Via de webshop van Vosmedisch kunt u eenvoudig en snel verpleegkundige artikelen bestellen. Heeft u een stethoscoop nodig of wilt u nieuwe verpleegkundige klompen? Alles wat u als verpleegkundige kunt gebruiken, vindt u in deze webshop; van pennen tot complete verpleegkundige outfits en van kochers en scharen tot telefoonhoesjes. Ontdek het complete aanbod zelf en bestel eenvoudig en snel alles wat u nodig heeft. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden in het assortiment? Maakt u zich dan geen zorgen! De klantenservice van dit bedrijf staat voor u klaar en helpt u graag verder om toch het product te vinden dat u nodig heeft. Dat is wel zo fijn, toch?

https://www.vosmedisch.nl/enter.html
Bigoz.nl