Bigoz
Image default
Groothandel

Vier tips voor het kiezen van luiers

Er zijn zoveel bedrijven die luiers tegelijk aanbieden. Die bedrijven willen de beste luiers voor baby’s leveren. Hierdoor kan het heel moeilijk zijn om te beslissen welke babyluiers ideaal zijn voor je kleintje. Dit geldt vooral voor nieuwe ouders die niet gewend zijn aan het dagelijkse leven van een ouder. Het volgende advies zal u helpen te beslissen welke luier ideaal is voor de tere en zachte huid van uw baby.

Zoek naar zachte en ademende luiers

Een van de grootste zorgen die ouders hebben bij het kiezen van luiers voor pasgeborenen is huiduitslag. Huiduitslag wordt vaak veroorzaakt door luiers omdat de luiers niet zacht en ademend zijn. Daarom moet u ervoor zorgen dat u luiers kiest die ademend zijn. Dit voorkomt huiduitslag doordat er lucht doorheen kan stromen. Sommige baby luiers bevatten veel poriën voor gemakkelijke ventilatie, het voorkomen van huiduitslag en om je baby blij te houden.

Zoek naar lichtgewicht en sterk absorberende luiers

Baby’s vinden het een uitdaging om zich in dikke luiers te bewegen. Daarom moet je baby luiers kiezen die dun zijn, zodat je baby overal en altijd kan spelen. De luiers moeten ook een hoge absorptie hebben, zodat je baby vrij kan bewegen. Op die manier kunnen ze genieten van hun leuke tijd zonder onderbroken te worden door lekkende luiers.

Zoek naar flexibele en comfortabele luiers

Baby’s dragen doorgaans een aanzienlijk deel van de dag luiers. Hierdoor kunt u zich zorgen maken of de luiers veilig en prettig zijn voor dagelijks gebruik. Daarom moet je de luier maat kiezen in overeenstemming met de leeftijd en het gewicht van je baby, zodat de elastische tailleband comfortabel zit en het kind geen uitslag of plooien op de huid heeft terwijl het plezier heeft.

Zoek naar luiers met vochtindicator

Fabrikanten hebben de afgelopen jaren babyluiers ontwikkeld met een vochtindicator. Wanneer de kleur van deze vochtindicator van geel naar blauw verschuift, is het tijd om de luier van je baby te verschonen. Het is niet alleen erg praktisch voor u, maar het helpt ook bij het bijhouden van regelmatige luierwisselingen.

 

Bigoz.nl