Bigoz
Image default
Hobby en vrije tijd

De verschillen tussen massage en Chinese massage Etten Leur

Veel mensen weten niet zo goed wat een unieke Chinese massage Etten leur is. In deze tekst zal worden uitgelegd wat er met een Chinese massage wordt bedoeld en wat het inhoud. Een Chinese massage is eigenlijk een massagetechniek die zich meer bezig houd met de energieën van de persoon. Bij Chinese massages Etten Leur wordt er ook gefocust op specifieke drukpunten die in de Chinese leer belangrijk zijn. In de Chinese leer is er veel bekend over welke punten waarbij horen en wat bij deze drukpunten verholpen kan worden. Een Chinese massage is erg goed om te laten doen als je veel stress hebt.

Wat anders is dan bij normale massage is dat bij een Chinese massage Etten Leur je je kleren aan kan houden. De massage word zonder olie gedaan en door de kleren heen. Veel mensen voelen zich er niet fijn bij om gemasseerd te worden terwijl ze geen kleren aanhebben dus voor die mensen is het nog een pluspunt om een keer een Chinese massage te proberen.

Andere specificaties van een Chinese massage

Een Chinese massage kan tussen een half uur tot twee uur duren en kost dan gemiddeld voor een half uur 35 euro, voor een uur 45 euro, voor anderhalf uur 65 euro en voor twee uur 85 euro. Je kan er bij een Chinese massage Etten Leur ook voor kiezen dat het door twee personen tegelijkertijd bij je wordt gedaan. Dit gaat dan natuurlijk sneller en effectiever, in kortere tijd worden er meer gedeeltes gemasseerd. Binnen de Chinese massage Etten Leur zijn er meerder vormen, sommige vormen maken meer gebruik van strekken, kneden en duwen en andere technieken doen meer met drukken en knijpen.  Een Chinese massage is er ook erg goed voor als je last hebt van bijvoorbeeld reumatoïde artritis of een chronische ziekte. Een Chinese massage Etten Leur is dus zeker een aanrader, want iedereen kan weleens een massage gebruiken.Bigoz.nl