Bigoz
Image default
Hobby en vrije tijd

Een heel speciaal dagje weg met gezin en kinderen in dit vogelpark

Voor een dagje weg met het gezin, inclusief kinderen mag je best eens uitpakken met activiteiten. Hiervoor zijn in Vogelpark Avifauna genoeg mogelijkheden. Het mooie park vol interessante gevleugelde dieren biedt een leuk uitje voor iedereen in het gezin of de familie. Heerlijk wandelen tussen de verschillende gebieden met vogels die er thuis horen, kijken hoe ze gevoerd worden en meer over ze te weten komen tijdens interessante praatjes. Terwijl de oudsten op het terras uitrusten, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin. Nog even lekker eten met z’n allen en de dag is compleet. Het dagje weg met het gezin en kinderen nóg specialer maken kan ook, door voor een rondleiding of rondvaart te gaan.

Vrolijk varen in het prachtige vogelpark

Perfect te combineren met een bezoek aan het park en leuk om te doen met het hele gezin of met de familie: een rondvaart. Met een combiticket kan het allebei. Op het water de polder door om te genieten van het landschap, eventueel met een heerlijke maaltijd. Na alle bijzondere vogels van ver te hebben gezien in het park, spot je tijdens het varen misschien nog wat inheemse kanjers. De schoonheid van het Groene Hart ontdekken jullie tijdens het dagje weg met het gezin of kinderen op een ontspannen wijze. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar voor op de boot, zoals een heerlijke high tea of brunch.

Toprondleiding

Zelf de vogels bekijken is hartstikke leuk, maar een speciale rondleiding krijgen natuurlijk al helemaal. Tijdens een dagje weg met het gezin of kinderen kun je reserveren voor een rondleiding door het park, tijdens welke er van alles wordt verteld over de vele vogelsoorten. Een rondleiding volgen maakt het op die manier een extra leerzaam uitje. Ook weet je zeker dat je niets mist van de meest bezienswaardige soorten en dat je een indruk krijgt van het hele park. Na de rondleiding weten jullie precies welke verblijven jullie nog eens wat langer willen bezoeken. Van je favoriete vogel weet je nu alles.

Bigoz.nl