Bigoz
Image default
Hobby en vrije tijd

Hangsen e-liquid

Het roken via een e-smoker of vaper gebeurt steeds meer. Mensen kiezen vaker voor deze optie omdat het gezonder is , minder kans heeft op nare bijwerkingen en beschikbaar is in alle vormen, kleuren en maten. De gemiddelde e-smoker heeft dus veel keus op het gebied van e-liquids. Zoveel keus , dat veel gebruikers niet meer weten wat voor een e-liquid het beste bij hem of haar past. In deze blog gaan wij je meer informatie geven over een van deze e-lquids : Hangsen. 

Wat is hangsen e-liquid?

sinds 2009 is hangsen e-liquids actief in de e-liquid branche als vloeistof en verdampingsmiddel voor e-sigaretten en e-smokers. Sindsdien is Hangsen e-liquids uitgegroeid tot het grootste e-liquid merk ter wereld. Hangsen e-liquids ondescheidt zich door het uitgebreide assortiment aan smaken en soorten e-liquids die het aanbiedt. Hierdoor is hangsen zowel te gebruiken voor de beginnende als ervaren damper.

Wat voor soort hangsen e-liquid?

Het e-liquid van hangsen is te koop in verschillende soorten smaken en groottes. Maar wist je bijvoorbeeld dat hangsen e-lquid ook beschikbaar is in verschillende soorten verhoudingen van nictotine? Op deze manier is er een hangsen e-liquid voor iedereen en daardoor is het breed inzetbaar en is de doelgroep erg uitgebreid. Hangsen e-liquid is verkrijgbaar in 0mg , 6mg,12mg en 18mg nicotine. Er zijn ook veel verschillende smaken verkrijgbaar. Dit varieert van fruit smaken (aardbei, kers en appel) tot exclusievere smaken zoals (supermint, strongmint en menthol).

Waar kan ik hangsen e-liquid kopen?

E-liquid kun je kopen op verschillende soorten plekken. Zo zijn er veel offline en online winkels die zich specialiseren in de verkoop van deze e-liquids en bieden een groot en uitgebreid assortiment aan per merk e-liquid. Een van deze aanbieders is Wizzits e-lquids. Zij focussen zich volledig op de e-liquid markt en alle benodigde accesoires eromheen. 

http://wizzits.com/e-liquid/hangsen/
Bigoz.nl