Bigoz
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderpaintball is super leuk!

Afgelopen week ben ik samen met mijn kinderen gaan paintballen voor kinderen. Dan denkt u wellicht, paintballen?! Is dat niet heel gevaarlijk voor kinderen? Dat is precies wat ik ook dacht. Maar toen ik een stukje over kinderpaintball zag op de televisie dacht ik, dit wil ik samen met mijn kinderen gaan doen! Ik vindt het super leuk om dingen te ondernemen met mijn kinderen. En daar horen nieuwe dingen ook bij. Ik ben gaan kijken waar ze een kinderpaintball arrangement aanbieden en ik kwam uit bij een Paintball Centrum de Unit. Dit is een paintball centrum dat gevestigd is in een oud kazerne gebouw. Lees in deze blog wat kinderpaintball allemaal inhoud en waarom je dit bij Paintball Centrum de Unit moet gaan doen!

Kinderpaintball

Kinderpaintball is een arrangement die steeds meer paintball centra’s aanbieden. Hiervoor worden speciale geweren gebruikt die op een andere manier schieten. De geweren van een volwassen geweer schiet door middel van perslucht. Een kinderpaintball geweer schiet door middel van een veer. De kinderen worden beschermt door een overall, met een leger uiterlijk. Daarnaast hebben ze een masker voor de kinderen de het gezicht beschermt. Wanneer de kinderen in de ruimte komen worden ze in de gate gehouden door een marshal. Bij kinderpaintball is het belangrijk dat alles goed wordt uit gelegd!

Paintball Centrum de Unit

Bij paintball centrum de unit hebben ze sinds enige tijd een kinderpaintball arrangement. Dit houd in dat ze voor een vaste prijs een vast aantal paintball’s krijgen. Ook mogen ze onbeperkt ranja drinken. Het is voor de kinderen iets dat ze niet snel vergeten. Ze hebben er lol in zonder dat het pijn doet! Wil jij toch meer weten over Paintball Centrum de Unit, over het gebouw, over de veiligheid of over de tarieven? Neem dan eens een kijkje op de website van het paintball centrum!

Bigoz.nl