Bigoz
Image default
Hobby en vrije tijd

Mijn eerste jaar boek

Het eerste jaar is een speciaal jaar. Alles is nieuw voor jullie als ouders, maar het is ook een spannend jaar. De baby ontwikkelt zich razendsnel. Gelukkig is daar het Mijn eerste jaar boek! In het boek kun je alle mooie, grappige, maar ook verdrietige momenten vastleggen van het eerste jaar van de kleine. Beantwoord de vragen die in het boek staan, schrijf leuke verhalen op en plak de meest waardevolle foto’s in het boek. Uiteraard mogen de beschamende momenten ook niet ontbreken. Het kost je niet veel tijd om wekelijks of maandelijks de leukste momenten en mijlpalen in het boek te schrijven. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld met uitgeknipte letters, stiften, stickers en andere creatieve spullen.

 

Het eerste jaar teruglezen

Ontzettend leuk om later nog eens terug te lezen wat er allemaal gebeurde tijdens het eerste levensjaar van jullie kindje. Niet alleen leuk voor jullie, maar misschien nog wel leuker voor jullie zoon of dochter. Als kind zijnde weet je natuurlijk niet meer hoe je eerste levensjaar was. Wat was je favoriete babyhapje? Hoelang hield je iedere nacht je ouders wakker? Wanneer begon je voor het eerst te kruipen? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden in het Mijn eerste jaar boek.

Geef het Mijn eerste jaar boek cadeau

Hoe leuk is het om het boek cadeau te doen aan vrienden, familie of kennis die net ouders zijn geworden? Of het nou een jongetje of een meisje is, het boek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga bijvoorbeeld voor de roze, zwarte of gele variant. Voor je het weet vier je de eerste verjaardag van je kind en weet je niet meer wat er in het eerste levensjaar van de kleine allemaal gebeurd is. Laat dat niet gebeuren met behulp van het boek!

 

Bigoz.nl