Bigoz
Image default
Huishoudelijk

Insectenvrij leven

’s nachts wakker liggen van gezoem om je oren of wespen op de lekkere taart die u in de zomer aan het maken bent? De ramen dichthouden is een oplossing maar een lekker fris huis is toch net iets fijner. Daarom is de hor uitgevonden. De hor moet natuurlijk wel goed aansluiten en makkelijk te bedienen zijn. Daarom leveren er een aantal interieurbedrijven horren op maat. Zo zijn er rolhorren, inzethorren en voorzethorren voor de ramen en plisse horren voor de deuren.

De raamrolhor Bologna

De raamrolhor die rond is wordt in helder- en gebroken wit geleverd. Bij deze horren worden uitsluitend witte onderdelen geleverd voor een strak design. In de hor bevind zich een veer rol waartussen het dunne gaas subtiel afrolt. De casette wordt op de geleiders geplaatst waardoor de hor altijd in zijn vorm blijft en dus ook goed afsluit. Bij het sluiten rolt de hor gemakkelijk door het aluminium frame in het slot waar het zich automatisch vergrendeld. Wanneer de onderste lat wordt ingedrukt komt de hor los van het slot en wordt het weer gemakkelijk afgerold.

De inzethor

De inzethor wordt gebruikt voor draai- en kiepramen en kan op alle soorten hout, aluminium en kunststof worden gemonteerd zonder gaten in het kozijn te boren. De horren worden op maat geleverd en sluiten dus gegarandeerd goed af. De inzethor is gemakkelijk in het raam te monteren en kan dankzij de inzetgreepjes ook weer gemakkelijk te verwijderen. De inzethor wordt uitsluitend in helder wit, gebroken wit en antraciet geleverd. Overige kleuren zijn niet op voorraad maar kunnen wel worden aangevraagd.

 

Plissé hordeur

Deze hordeur is voorzien van een kunstof ketting die zich nuttig maakt als geleider. De slechts 4 millimeter hoge ondergeleider zorgt daarbij voor een zeer lage drempel. De hor word standaard op maat geleverd en in het kozijn van de deuropening geplaatst. Ook kan de hor verschoond en gedemonteerd worden wanneer de winter op komst is. Het profiel blijft in de gewenste stand staan en klapt dus niet vanzelf weer terug. Daardoor is een sluiting met een magneet niet meer nodig. Met dit systeem kan dus met gemak een dubbele deur gemaakt worden voor tuindeuren.

Ook webshops leveren de horren en kunnen ze op aanvraag ook monteren. De horren zijn gegarandeerd gebruiksvriendelijk en goed afgesloten. Webshops leveren de horren tegen een niet al te gekke prijs voor horren die op maat worden gemaakt.

http://4yourliving.nl/horren-op-maat/
Bigoz.nl