Bigoz
Image default
Huishoudelijk

Eigenschappen van PVC-visgraat vloer

PVC visgraat vloeren zijn een uitstekende keuze voor vele toepassingen. Dit komt door zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Het visgraatpatroon biedt een aantrekkelijke look die gemakkelijk te onderhouden is. Het stelt u ook in staat om dezelfde vloer door uw hele ruimte te gebruiken. Het PVC-materiaal dat wordt gebruikt om deze vloeren te maken, is ontworpen om vocht, slijtage en scheuren te weerstaan ​​zonder schade of barsten te vertonen. Dit maakt het ideaal voor commerciële en industriële omgevingen. Vooral op plaatsen waar veel verkeer is of veel vocht door water lekken of morsen. PVC klik visgraat vloer kan in natte omgevingen worden geïnstalleerd zonder schade of aantasting van het product zelf te veroorzaken. Hierdoor legt u deze vloeren snel en eenvoudig met minimale inspanning. Dit maakt ze ook ideaal voor commerciële projecten. Vooral als er op een bepaald moment grote aantallen mensen in een ruimte werken. Hier zijn nog enkele eigenschappen van PVC visgraat vloeren.

Goede thermische isolatie prestaties

De thermische isolatie prestaties van PVC zijn relatief goed. Het heeft een hoge thermische geleidbaarheid dan hout en metalen materialen. Het kan warmteverlies tijdens het koude en warme seizoen effectief voorkomen. Zo voorkom je dat je teveel energie verbruikt.

Het is niet giftig en staat bekend om uitstekende geluidsabsorptie

Bovendien is de geluidsabsorptiecoëfficiënt van PVC-visgraat vloeren hoger dan die van hout of metalen materialen. Daarom kan het effectief de geluidsoverlast verminderen die wordt veroorzaakt door bouwactiviteiten of machines die ’s nachts werken. Het is ook niet giftig en niet corrosief van aard. Dit maakt het geschikt voor gebruik in medische instellingen, voedselverwerkende fabrieken, chemische fabrieken, fabrieken enz. waar veel stof of chemicaliën aanwezig zijn.

Bestand tegen water

Visgraat bodem zal niet vervormen wanneer deze wordt aangeraakt door water. Het heeft een hoge waterbestendigheid en kan gemakkelijk met water worden gereinigd. Als de vloer wordt gelegd in ruimtes waar veel mensen zijn die graag thee of koffie drinken, kan het voorkomen dat de vlekken door deze vloeistoffen op de vloer verschijnen. Gelukkig zijn ze ook nog eens heel betaalbaar. U hoeft de bank niet te breken om dit type vloer te krijgen.

 

Bigoz.nl