Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Hier lees je hoe je een gouden “slavenarmband” stijlt

Als je benieuwd bent hoe je slavenarmbanden kunt stylen, dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost kun je ook wat inspiratie opdoen over hoe je je armbanden kunt mixen en matchen met andere accessoires, want dit is zeker een van de grootste crushes in de mode op dit moment.

We dragen deze stijl meestal graag in combinatie met een horloge of verschillende soorten armbanden. Het ziet er zo veel goed samengesteld wanneer je zo’n subtiele of niet zo subtiel, maar stijlvol juweel toe te voegen aan je looks. Bekijk hier “slavenarmbanden” in het goud

Gestapelde armbanden voor een casual look

Het stapelen van je monochrome armbanden kan net genoeg zijn om je casual look af te maken. Of, je kunt al je outfits combineren om een trendy en modieuze look te creëren door gewoon een stapel armbanden toe te voegen.

We hebben deze trend steeds weer gezien en ik vind het er gewoonweg prachtig uitzien. De aangegeven stijl kan bij elke dame en haar persoonlijke karakter passen omdat deze stijlvolle stukken zeer aanpasbaar en veelzijdig zijn.

Boho-geïnspireerde armbanden voor een vrijgevochten look

Voor een bohemienachtige en vrijgevochten look kies je armbanden met kleine kwastjes, kralen, veel kleuren, veren en andere boho-geïnspireerde elementen. Bovendien is deze look zeker voor de mensen met een creatieve open geest die graag ervaring opdoen met hun stijl.

Door enkele armbanden toe te voegen met strand componenten zoals zeeschelpen, palmbomen, mosselen en andere kun je je zomeroutfit en strandkleding op een heel originele manier versieren. Toch kun je je boho geïnspireerde gestapelde armbanden het hele jaar door dragen als je je concentreert op meer monochrome of gesettelde kleuren in je armbanden.

Eenvoudig vormgegeven armbanden voor een moderne look

Strakke en eenvoudige ontwerpen zijn geweldig voor je dagelijkse outfits, omdat je ze meteen kunt omtoveren tot een zeer moderne en stijlvolle look. Minimalistisch geïnspireerde armbanden, ongeacht hun grootte, delicaat of gewaagd, zijn zeer geschikt met grove truien en een paar skinny jeans.

Zorg ervoor dat je een paar minimalistische ringen draagt om de moderne look compleet te maken. Het goede van het dragen van eenvoudige sieraden is dat we nooit de grens van te veel kunnen overschrijden. Ook kunnen we zoveel toevoegen als we willen en er toch nog goed verzorgd uitzien.

Gedurfde armbanden voor een trendsetter look

Als je houdt van de bling bling stijl of grote armbanden waarmee je je innerlijke fashionista en trendsetter stijl kunt laten zien, dan zijn deze looks echt iets voor jou. Laat je passie voor grote armbanden zien, zelfs in de koude dagen wanneer we zoveel mogelijk kleding in laagjes dragen om ons tegen de kou te beschermen. Maar als je je polsen met een paar stevige armbanden versiert, kun je moeiteloos een statement maken bij je anders zo normale outfit.

Combineer verschillende soorten texturen, materialen en metalen om deze opgestapelde look te bereiken. Natuurlijk is het hebben van veel armbanden een geweldige look voor je winter- of zomeroutfit. Lees hier het antwoord op de vraag: “Hoe snel groeit een gaatje in het oor dicht?”.

http://quickjewels.nl
Bigoz.nl