Bigoz
Image default
Telefonie

iPhone 11 scherm reparatie met 12 maanden garantie

Heb je een iPhone 11 scherm reparatie nodig omdat je scherm kapot is en wil je weten waar je dat kunt laten doen? Een iPhone is robuust gebouwd, maar hij is helaas niet onverwoestbaar. Vooral onderdelen die kwetsbaarder zijn als een display kunnen door intensief gebruik defecten oplopen. Met een eenvoudige scherm reparatie kan je iPhone snel weer normaal functioneren. En het scheelt je ook veel geld omdat je niet meteen een hele nieuwe iPhone 11 hoeft te kopen. Een iPhone 11 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum gaat ook razendsnel. Als je bij een van hun vestigingen langsgaat om je telefoon ter reparatie af te geven sta je vaak alweer binnen 20 minuten buiten met een nieuw scherm. Opsturen kan ook als je geen tijd om je iPhone langs te brengen. Binnen twee dagen sturen ze dan iPhone voorzien van een nieuw scherm en 12 maanden garantie weer naar je terug.

 

iPhone 11 scherm reparatie, noodzakelijk bij beschadigingen en gebreken

De iPhone 11 is in 2019 tegelijk gelanceerd met de iPhone 11 Pro, de premium versie van dit model. De iPhone 11 heeft net zoals zijn voorganger de iPhone XR een Liquid Retina Display, en heeft ook geen home button meer. Je bedient dus de hele iPhone met je scherm. Daarom is een scherm dat goed werkt ook cruciaal voor deze iPhone, en een beschadigd scherm kan je behoorlijk in je gebruik belemmeren. En omdat je het apparaat elke dag wel een paar keer uit je zak of tas haalt, is de kans dat er iets met je scherm gebeurt altijd aanwezig. Een iPhone 11 scherm reparatie is de beste oplossing eventuele schade snel en betaalbaar te herstellen.

 

Wanneer moet je aan een iPhone 11 scherm reparatie denken?

Het scherm van je iPhone 11 een onmisbaar onderdeel van je telefoon, en raakt meestal ook als eerste beschadigt. Je hoeft je telefoon alleen maar uit je handen te laten vallen op een harde ondergrond en er zit een barst in het scherm. Zo’n barst hoeft niet te betekenen dat je hele telefoon onherstelbaar beschadigd is, maar levert wel een hoop ongemakken op. De leesbaarheid en de bediening worden lastiger omdat je niet meer goed kunt zien wat er op het scherm staat, en de hele dag met je vingers over gebarsten glas vegen kan ook niet heel fijn zijn. Bovendien biedt een gebarsten scherm ook geen bescherming meer tegen water en stof, en kunnen er nog meer problemen ontstaan. Met een iPhone 11 scherm reparatie kunnen dit soort ongemakken snel en effectief verholpen worden.

 

Bigoz.nl