Bigoz
Image default
Winkelen

Het meest voorkomende LED-paneel dat u zou moeten overwegen te kopen

De LED panelen van 60×60 cm zijn de meest voorkomende panelen. Deze panelen passen in een regulier systeemplafond. Led-panelen zijn ongetwijfeld een duurzame vervanging voor tl-buizen. Met LED panelen kunt u veel energie en geld besparen. 60×60 panelen LED gaan gemiddeld 50.000 branduren mee. LED panelen geven een prachtig diffuus licht en zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Interessant is dat ze ook in verschillende kleurtemperaturen verkrijgbaar zijn. LED 60×60 panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen zoals in standaard lumen en in pro high lumen. Pro high lumen betekent meer lumen per watt. Deze panelen hebben een hogere lichtopbrengst, een grotere energie-efficiëntie en dus een hogere besparing op uw energiekosten. De verschillende kleurtemperaturen zijn:

LED paneel 60×60 3000K (warm wit), LED paneel 60×60 4000K (helder wit) en LED paneel 60×60 6000K (koud wit). Warm witte panelen zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Het licht van heldere witte panelen benadert natuurlijk daglicht het dichtst. Deze lichte kleur wordt vaak gebruikt in kantoren omdat het gunstig is voor de productiviteit van medewerkers. Wanneer goed zicht erg belangrijk is kunt u het beste kiezen voor koud witte LED panelen.

LED-panelen op kantoor

Ga je de 60×60 panelen gebruiken in een kantoor? Dan is het verstandig om panelen te kiezen met een waarde van UGR19. U kunt er ook voor kiezen om een ​​LED opbouwframe te gebruiken. Bij gebruik van een LED paneel met een waarde van UGR19 betekent dit dat er geen sprake is van overmatige verblinding. Schittering van het licht in een kantoor kan vermoeidheid en een slechte concentratie bij uw medewerkers veroorzaken. Interessant is dat alle LED panelen 60×60 dimbaar optioneel dimbaar zijn. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een dimbare driver. De bediening van de panelen gaat via een afstandsbediening, wandbediening of via je smartphone.

LED-panelen gebruiken voor wolkenplafond

De 60×60 LED panelen zijn geschikt voor wolkenplafonds. U kunt zelf een afbeelding op een plexiglas plaat laten drukken. Houd er echter rekening mee dat u de panelen apart moet bestellen. Het is aan te raden om hiervoor de 6000K panelen te bestellen omdat deze voor een mooie lichte achtergrond zorgen. Het is niet aan te raden om de 3000K en 4000K te gebruiken voor wolkenplafonds.

 

Bigoz.nl