Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Een boomstamtafel van duurzaam verkregen hout

U bent onlangs verhuisd en op zoek naar een nieuw interieur. Ok kan uw huidige interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? In beide gevallen zoekt u naar meubilair waar u jarenlang plezier aan heeft. IQonya vervaardigt verschillende tafels op een ambachtelijke manier. Uw boomstamtafel wordt gemaakt van duurzaam verkregen hout en volledig op maat gemaakt. Gaat uw voorkeur uit naar olijfhout, jeneverbeshout, eucalyptushout of cederhout? En wat bedragen de afmetingen van de tafel? Laat het weten aan dit bedrijf en u ontvangt een passend ontwerpvoorstel. Uiteraard bent u, voor het bespreken van uw wensen, ook van harte welkom in de showroom in Rotterdam.

Een boomstamtafel als eettafel of salontafel

Prachtige, robuuste boomstamtafels en natuurlijke interieurproducten koopt u in de winkel van IQonya. Kies zelf het onderstel en de lak uit en stel op deze manier uw tafel geheel naar wens zelf samen. Lijkt een boomstamtafel als eettafel, salontafel of console u wel wat? En gaat uw voorkeur uit naar een kleine of grote eettafel? Met een ruime keuze van meer van 200 tafelbladen is er voor ieder wat wils. Wilt u de bladen in het echt bekijken? U bent van maandag tot en met zaterdag, of op zondag op afspraak, van harte welkom aan de Anthonetta Kuijlstraat 42 in Rotterdam.

Maak uw boomstamtafel af met verschillende accessoires

Wat gestart is als een uit de hand gelopen hobby, is nu een fraaie winkel waarbij de producten zo natuurlijk mogelijk zijn. Fraaie decoraties op tafel, snijplanken en kaars- en theelichthouders, op het gebied van accessoires komt u bij dit bedrijf niets tekort. Leuk om te geven, maar nog leuker om de combineren met een boomstamtafel van IQonya. De producten zijn gemaakt met respect voor de natuur en volledig met de hand gemaakt. Tijdloos, ambachtelijk en uniek, dat is wat u van het productassortiment kunt verwachten. Wanneer bezoekt u de showroom voor een op maat gemaakt boomstamtafel?

Bigoz.nl