Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Een radiator kopen die echt een meerwaarde kan zijn voor je badkamer of interieur?

Bij het opknappen van een huis loop je tegen allerlei dingen op. Wat doen we met de vloer? Welke meubels schaffen we aan? Dit zijn de eerste vragen, maar niemand denkt aan radiatoren of designradiatoren. Dit terwijl een design radiator een onderdeel van je huis is dat in de nabije toekomst niet snel meer vervangen wordt.

Er wordt wel steeds meer naar design gekeken als het gaat om het inrichten van een huis. Voor het stukje verwarming is de keuze voor een designradiator dan ook steeds vaker het geval. In de badkamer, in de keuken en in de woonkamer gaan steeds meer mensen voor een mooie design radiator als verwarming.

Uiteraard gaan we in Nederland als eerste voor een radiator met een goede kwaliteit, daar zijn we Nederlanders voor. Daarnaast wordt er gelukkig nu ook steeds vaker gekeken naar het design van de verwarming en gaan mensen steeds vaker een radiator kopen in de vorm van een designradiator die past bij het interieur. Een design radiator geeft immers een extra touch aan het interieur en maakt het plaatje helemaal compleet.

De tijden dat we radiatoren verstopten achter een omkasting of achter een bank zijn voorbij, de verwarming in huis mag gezien worden, en wel in de vorm van een designradiator. Een radiator mag weer opvallen en is tegenwoordig een meerwaarde voor het interieur.

Een designradiator is verkrijgbaar in het chroom, geborsteld RVS, aluminium, steen, glas en in veel verschillende vormen en maten. Naar eigen smaak en zelfs met een foto of afbeelding naar keuze.

Aluminium radiatoren zijn bezig net een opmars in Nederland. Een aluminium designradiator is licht en dus aan elke wand te monteren. Aluminium heeft ook een zeer goede warmtegeleiding. Een aluminium designradiator geeft hierdoor veel meer warmte af dan een stalen of RVS design radiator.

Voor elke smaak en voor elk interieur is er wel een designradiator te vinden. Een webshop die zich gespecialiseerd heeft in design radiatoren is www.exclusieveradiatoren.nl. Op deze website is een scala aan designradiatoren te vinden. Het team van Exclusieve Radiatoren staat ook altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van een designradiator. Op zoek naar een design radiator en is deze nergens te vinden? Leg uw wensen neer bij het team Exclusieve Radiatoren en zij helpen u graag. Het team heeft connecties met meerdere fabrikanten binnen en buiten Europa en kan aan zo’n beetje elke wens wel voldoen.

Klantvriendelijkheid en service staat voorop. Neem dus gerust contact op, dit kan telefonisch, per mail en zelfs via Whatsapp.

http://www.exclusieveradiatoren.nl
Bigoz.nl